| ![]() |
| הטעיה בסלקום | ||
| מחבר: | אילת השחר (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/03/2019 | |
| שעה: | 10:36:19 | |
| ב 09.06.2018. רכשתי את טריפל סלקום בסניף רבה נאמר לי שהעיסקה כוללת מקרן קול מצלמה גו פרו וטאבלט כול זה מתנות ולמעשה רק מחייבים אותי על טלוויזיה Lg 55 סמארט לא קבלתי Lg אבל לא 55 ועל המתנות בפועל מחייבים אותי על כול המתנות מלבד המסך את החוזה לא ראיתי מעולם כשהיגעתי לבית הופתעתי לגלות שהמקרן עובד למרות שתכנאי מוסמך הרכיב אותו לטלוויזיה ניסיתי במשך חודשים לקבל שירות מניואפן ומסלקום להחליף את המערכת אך לשב אתמול ה11.03.2019. היגעתי לסניף רבה שוב והצגתי את הבעיות שלי במקום לעזור הם אמרו לי שנותנים לי מקרן קול בחינם ולהפתעתי גיליתי שמחייבים אותי בתשלום אני אני לא רוצה ולא צריכה מקרן נוסף הם הטעו אותי ואמרו לי שזו מתנה בחינם אך כמו כול המתנות של סלקום בחינם גם על זו גובים תשלום הרבה מעל המחיר מקרן כזה עולה 1200 שקל ופחות טאבלט כזה עולה בסביבות ה200 שקל גו פרו6 עולה 500 שקל וטלוויזיה כרגע מחייבים את החשבון שלי בכמעט 700 שקל על מתנות שנאמר לי שנתנו בחינם הם טוענים כי נאמר לי שזו לא מתנה אבל זה שקר נאמר שזה בחינם מספר פעמים כמו כן הנציגה לקחה ממני את הטלפון וחיתתה בו בזמן שדברתי עם נציג אחר ולהפתעתי גליתי שחתמה על חוזה בשמי כשפרצה לי להודעות פרטיות גיליתי את זה כשהיגעתי לבית ועמוד החוזה היה ריק משמע שמישהו חתם בשמי ללא אישור ווגם צילמו אותי ללא הסכמתי להגרלה כביכול בעודי שם הגיעו עוד מספר אנשים שגם קיבלו מתנות והופתעו לגלות שמחייבים אותם על זה כול זמן השיחה הנציגים צחקו בינהם ועשו פרצופים וסימנים אחד לשנייה גם עירבו נציג שלישי אבקש תגובה מהירה זיוף חתימה זו עבירה על החוק הטעייה וניצול זו גם עבירה על חוג הצרכנות ואני לא היחידה במשך כול הזמן הזה ניסיתי לדבר עם מנהלים שביטלו אותי תוך שהם אומרים שהנציגים אמרו שהסבירו לי שזו רכישה ולא מתנה מה שלא נכון אני מבינה עברית מצויין ויודעת הייטב מה ההבדל בין מתנה לקנייה אבקש את היתייחסותכם במהירות תודה ויום טוב | ||
| 12/3/2019 10:36 | אילת השחר |
הטעיה בסלקום |
| 12/3/2019 13:33 | המועצה לצרכנות |
re:הטעיה בסלקום |