| ![]() |
| re:re:קבלת זיכוי על ריצוף ששולם | ||
| מחבר: | עמיאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 11/03/2019 | |
| שעה: | 10:17:52 | |
| אני רוצה לחדד את העובדות,
הריצוף הוזמן מתוך דוגמאות שמוצגות על הקירות בחנות. בחשבונית שקיבלתי נרשמו ההערות הבאות (אני רושם רק מה שרלוונטי לביטול העסקה, אני מבין שההוראות הן גנריות לכל חשבונית): *אריחי הקרמיקה שרכשתם הינם בהזמנה מיוחדת. לא ניתן לבטל או להחזיר. *שימו לב: אריחי הקרמיקה הינם בהזמנה מיוחדת מספקים בארץ ובחו"ל וכרוך בהובלות מיוחדות. במקרה של ביטול עסקה,כאשר ניתן להחזיר את הסחורה באופן חריג, מלבד 15% דמי טיפול, יגבה תשלום עבור הוצאות החזרת הסחורה לספקים בארץ ו/או בחול. שימו לב: אין אפשרות לביטול אריחי קרמיקה או החזרה חלקית של עודפים. *הריני מאשר שהטובין על פי הזמנתי. שמיוצרים/מיובאים במיוחד עבורי על פי דרישות או מידות או צבעים מיחדים ולכן לא תחול על הזמנתי זו זכות הביטול שנקבעה בתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) התשע"א 2010. לאחר מספר ימים שרציתי לבטל את העסקה, המוכר אמר לי שהסחורה עדיין נמצאת בחו"ל ועדיין לא נשלחה, אולם הוא לא יכול לבטל את העסקה משום שהוא כבר חתם על ההזמנה מול הספק בחו"ל, ולכן הוא מסרב לבטל לי את העסקה. האם אני יכול לבטל את העסקה או לא? אם אכן מותר לי לפי החוק לבטל את העסקה, מה גובה דמי הביטול שאני צריך לשלם? | ||
| 7/3/2019 13:54 | המועצה לצרכנות |
re:קבלת זיכוי על ריצוף ששולם |
| 11/3/2019 10:17 | עמיאל |
re:re:קבלת זיכוי על ריצוף ששולם |
| 11/3/2019 10:41 | עמיאל |
| 11/3/2019 13:30 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:קבלת זיכוי על ריצוף ששולם |
| 13/3/2019 14:11 | רקפת |