חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

פרטנר
מחבר:מעיין (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/03/2019
שעה:10:15:26

שלום, אני לקוחה של פרטנר קרה מקרה שיום אחד פשוט התנתקה הטלויזיה והאינטרנט כשהתקשרתי לברר, אחרי זמן רב של המתנה, הודיעו לי שזה לא קשור אליהם שבזק הפילו את התשתית בטעות ושצריך טכנאי של בזק לתיקון התקלה. ההמתנה לטכנאי בזק הייתה מאוד ארוכה ובנוסף בגלל שרשרת ארועים לא נעימים איתם ביקשנו להתנתק, דיברנו עם מנהל ומשם הגענו לשימור לקוחות. מול השימור לקוחות בסערת רגשות כבר התעצבנתי ואמרתי לה יאללה תביאי כבר טכנאי פרטנר שיתקן את זה. הנציגה בשימור לקוחות הזמינה טכנאי פרטנר למרות שהיה מצויין במחשב והתקלה הוגדרה כבעיה של בזק וככה חיכינו שוב אבל הפעם לטכנאי של בזק. סהכ הינו בלי טלויזיה ובלי אינטרנט כשבועיים אנחנו זוג סטודנטים ובלי אינטרנט בבית זה בלתי אפשריייי והפסדנו 2 ימי עבודה וכמובן עצבים והמתנה עם כל נציג מחדש, לכן ביקשנו לקבל 600₪ שמגיעים לנו על חוק פיצוי טכנאים, והתשובה של פרטנר הייתה ״לא מגיע לכם בגלל שאת זו שביקשה טכנאי פרטנר ולא טכנאי בזק״ אני חושבת שזו חוצפה, הקטנת ראש, זילזול בלקוח ובעיקר טרטור של הלקוח. אני לא אמורה לדעת לאיזה טכנאי קוראים, אני לא לקוחה של בזק, לא משלמת להם, וגם אם אני מתקשרת אליהם הם לא עוזרים לי כי אני לא לקוחה שלהם.
השאלה שלי האם אני יכולה לדרוש את חוק פיצוי הטכנאים כי הם אומרים לי שלא.
תודה והמשך יום נעים
10/3/2019 10:15 מעיין פרטנר
11/3/2019 09:27 המועצה לצרכנות    re:פרטנר