| ![]() |
| יהלום יקר שנפל מטבעת | ||
| מחבר: | מאוכזבת (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/03/2019 | |
| שעה: | 13:38:12 | |
| שלום רב, ברצוני לבקש את עזרתכם בנוגע לבעיה מסוימת שיש לי עם חנות תכשיטים מאוד מוכרת בשוק.
לפני כשנה בעלי קנה לי טבעת אירוסין בחברה המתוארת לעיל. לפני מס' ימים נפל במפתיע היהלום מהטבעת.(חשוב לי לציין כי לא עשיתי תנועה חריגה שיכלה לגרום ליהלום ליפול, גם השיניים המחזיקות את היהלום לא זזו) המומים שדבר כזה יכול לקרות לטבעת יקרה וגם מקניית חנות גדולה ו"מוערכת" הלכנו לחנות לבדוק האם ניתן לעזור לנו. ציינו בפנינו כי יש למסור את הטבעת למעבדה בכדי שהם יבחנו אותה מכל הזוויות כיצד נפל היהלום. אתמול, התקשרו אלינו מחנות התכשיטים וציינו בפנינו כי עלינו לשלם כ-2000 ש"ח לתיקון היהלום, והמוכרת ציינה שההודעה שלה היא רשמית וגם אין לנו מה לפנות לשירות הלקוחות. כמובן שבכל זאת פנינו אליהם והם טוענים כי עברה שנת אחריות מזמן הקניה. לטענתי, גם אם עברה שנת אחריות, שהרי מדובר בטבעת יהלום שלא נקנתה למשך שנה, והעמידות שלה אמורה להחזיק לשנים רבות ולא ליפול בכזו קלות. מעבר לכך שמדובר בחברה מאוד גדולה, ואני מאמינה שהמוצרים שלהם אמורים להיות מספיק איכותיים כמו גם שהם אמורים לכבד את עצמם ולנסות לעזור במקרה כשזה מבלי לדרוש סכום מופרז, אלא אולי על עבודת התיקון המינימלית ביותר. אודה לעזרתכם בנושא. תודה רבה. | ||
| 7/3/2019 13:38 | מאוכזבת |
יהלום יקר שנפל מטבעת |
| 7/3/2019 15:13 | המועצה לצרכנות |
re:יהלום יקר שנפל מטבעת |