חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי קבלת החזר כספי עבור ביטול ביטוח מקרר עקב החלפת מקרר
מחבר:יוסי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/03/2019
שעה:14:52:16

שלום למועצה לצרכנות

במשך השנים עשיתי ביטוח למקרר עד לפני כ-4 חודשים. החלטנו להחליף מקרר,לאחר קבלת המקרר החדש.פניתי לחברה שעשיתי את הביטוח של המקרר הישן. הביטוח של המקרר הישן בוצע בינואר
2016 לחמש שנים. לאחר החלפת המקרר נאמר לי שחברה לא מבטחת את הדגם זה של המקרר החדש. פניתי שוב לחברה שביטחה את המקרר הישן בבקשה להחזר כספי עבור השנים שנשארו, נאמר לי ע"י נציגי החברה שזה עבר לטיפול. לאחר חודש וחצי חזר אליי נציג
לאחר שהתקשרתי יום יום מה קורא עם החזר כספי ונאמר לי שמגיע לי 600 ש"ח עפ"י חישוב שלי מגיע 650 ש"ח אבל אמרתי שהיה 600 ש"ח העיקר שהראה את הזיכוי. הובטח לי שאת הזיכוי אקבל בתחילת החודש ועד היום עברו כ- 3 חודשים עדיין לא קיבלתי את הזיכוי. בחודש האחרון ביקשתי לדבר עם אחד המנהלים שאחראים לזיכוי כדי לדעת מה קורא עם הזיכוי פניתי יום יום נאמר לי שזה בטיפול ואף אחד לא חוזר אליי.
האם ניתן לעשות משהוא בנידון? נראה לי שהם לא מעוננים לתת החזר. האם כדאי לי להמתין עדיין, הוא להגיש תלונה?
5/3/2019 14:52 יוסי אי קבלת החזר כספי עבור ביטול ביטוח מקרר עקב החלפת מקרר
6/3/2019 10:08 המועצה לצרכנות    re:אי קבלת החזר כספי עבור ביטול ביטוח מקרר עקב החלפת מקרר
6/3/2019 11:08 יוסי       re:re:אי קבלת החזר כספי עבור ביטול ביטוח מקרר עקב החלפת מקרר