| ![]() |
| סירוב בעל העסק להחזר כספי | ||
| מחבר: | סמי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 04/03/2019 | |
| שעה: | 12:41:57 | |
| שלום רב!
בהמשך לשיחה טלפונית עם עו"ד מטעמכם – גב' הדס מתאריך 4.3.2019 – ועל מנת לפנות בכתב באופן מסודר לבעל העסק אבקש לציין את הוראות הדין במקרה שלהלן: בתאריך 18.2.2019 רכשתי בחנות בגדים מעיל בערך 100 ₪. בחרתי את המעיל בשל צבעו הבהיר שמצא חן בעיני. לאחר שימוש אחד בלבד נשברה ידית הרוכסן של הכיס הפנימי (עשויה ממתכת דקיקה ובלתי איכותית בעליל – המעיל מתוצרת סין). ניגשתי לבעל העסק ואמר שייתן את המעיל לתופרת לתיקון הרוכסן (קרי: החלפתו של הרוכסן), והמעיל יהיה מוכן בערך לקראת אמצע השבוע הבא. המעיל לא היה מוכן כפי שנמסר לי. לאחר שיחה עם בעל העסק אמר שהמעיל המתוקן יגיע לקראת תחילת השבוע שלאחריו. בתחילת השבוע התקשר המוכר ואמר שלא ניתן לתקן את הרוכסן, ואם ארצה אוכל לקחת מעיל תקין בצבע אחר. הגעתי לחנות וראיתי את המעיל האחר בצבע כהה שאינו מתאים לי ואינו מוצא חן בעיני. אמר שאין לו מעיל בצבע בהיר כפי שרכשתי בתחילה. ביקשתי החזר כספי והמוכר סירב לכך. הציע סחורה אחרת (כגון: מכנס), בתוספת תשלום. מאחר ולא רציתי לקחת פריט בתוספת תשלום וגם לא נמצא בעסק פריט שמתאים לי – המוכר אפשר לי זיכוי בערך הקניה בסך 100 ₪ ותוקף זיכוי לשלושה חודשים בלבד. בהתאם להצעת עו"ד גב' הדס בכוונתי לפנות בכתב למוכר ולדרוש החזר כספי בעבור הקניה. אודה אם תוכלו לפרט את הוראות הדין העומדות לזכותי בהתאם לחוק ובהתאם למקרה הנ"ל על מנת שאוכל לפרטן במכתבי אל בעל החנות. | ||
| 4/3/2019 12:41 | סמי |
סירוב בעל העסק להחזר כספי |
| 4/3/2019 13:19 | המועצה לצרכנות |
re:סירוב בעל העסק להחזר כספי |