| מחבר: | מיתר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 28/02/2019 |
| שעה: | 20:24:54 |
|
קניתי רכב, לא עשיתי בדיקה (די מרחו אותי, אמרו לי להגיע ושאספיק למכון בדיקה ופתאום כשהגעתי אמרו שהרכב בתיקון של ״מחשב כריות אויר״ ויסיים מחר, מציינת שבאתי מרחק שעה וחי נסיעה, להוטה על הרכב מאוד).... נאמר לי שהמחירון הינו 75 , קניתי את הרכב ב63 , נתתי רכב שמחירו שווה במחירון 40,(קיבלתי עליו 22,500) והוספתי 41 במזומן!
הביאו לי את הרכב יום לאחר מכן עד לעבודה!! שעה אחרי שהלך הנהג הרכב התחיל לעשות בעיות קשות של הנעה...נסעתי איתו הביתה והבטיחו לי במוסך (עובדת במוסך) שמחר יטפלו בהכל.יום לאחר מכן, יצאתי מהבית שלי עם הרכב ומישהי שלא נתנה זכות קדימה נכנסה בי. שברה לי פנס טמבון וכנף, מדובר ברכב במוו, הגיע שמאי, אמר לי ואי הרכב עבר תאונה כאן קשה מלפנייך גם. אמרתי לו מה פתאום? ושהתחייבו לי במגרש שלא עבר תאונות (יש לי אותם מוקלטים
בדקתי את הכל, חייגתי לביטוח ושם נאמר לי שהרכב אובדן להלכה... קראתי הכל וראיתי שהלקוח שהיה לפניי זוכה על סך 80 אלף שקלים לפני שנה.
אני קניתי את הרכב ב8 אלף מעל המחירון... כאשר הגיע שמאי גיליתי שהמחירון 56 ולא 75 כפי שנאמר לי,(יש לי הכל בהודעות!!) העלנו בדיקת מחשב לגבי התקלות של הרכב ויצא חיישן חמצן ומשאבת דלק שאינם תקינים(תיקון מאוד יקר שיכול להגיע ל-10 אלף שקלים), בעל המגרש טען שיעזור לי לתקן ב-6 אלף הכל בתנאי שאחתום לו על חוזנ שלא אבקש כלופ יותר. הוא שלח חוזה לא מציאותי ורשם שם שאני כרגע יודעת שהרכב אובדן להלכה ושהשתתפו איתי בתיקוניפ ואני לא אבקש כלום יותר. כמובן שלא חתמתי על זה. כי אני יודעת מה הפיצויים שמגיעים לי על כך שלא נאמר לי שהרכב היה אוסדן להלכה!!! יש כרגע המון תקלות ברכב, אני כבר שבוע ויום מהקנייה ביקשתי גמה פעמים החזר כספי ונאמר לי שיזכו אותי רק אם אשלם פיצוי!!(על מה?!?) שיקרו לי ורימו אותי. אני מדברת עם עורך דין אך רציתי לשמוע עוד דעות קצת לפני שאלך לבית משפט. יש לציין שבתאונה אני ניזוקתי מצד ג׳ ואין לי אפילו אחוז אחד שבאשמתי! יצאתי נקייה והרכב תוקן ויש דוח שמאי שמציין שברכב לא קרתה שום תקלת מכונאות! הסוחר כרגע מפיל עליי את העניין של התקלות ברכב כי ״עשיתי תאונה״.... מציינת שוב שמה שניזוק זה פנס, טמבון, וכנף. שום חלק במכונאות לא נפגע ואפילו המכסה מנוע לא נשרט!!! יש לי אישור מהמוסך המתקן, ומהשמאי! יודעת שצריכה לתבוע, השאלה על סך כמה? אני מרגישה מאוד מרומה, ובעיקר בכך שהסוחר חזר על עצמו מספר פעמים(יש לי הקלטות), שהרכב לא עבר תאונה אולי רק מכות פח!!! ולא חשב לרגע להודות בכך שהרכב אובדן הלכה... כואב לי מאוד זה רהב שעבדתי בשבילו המון זמן, לקחתי הלוואה מהבנק ונשארתי במינוס, נורא קשה לי לעמוד בהוצאות של התיקונים כרגע כי קניתי אותו בלחץ כלכלי די גבוה.. וזה מאוד מבאס אני תקועה בלי קכב גם. משלמתגרר ומששלמת מוניות. |
|
|