| מחבר: | אלעד (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 28/02/2019 |
| שעה: | 13:32:45 |
|
שלום לכם,
רקע:
בתאריך 21 במאי השניה בני בן ה - 12 קנה מכספו הוברבורד-סאגווי מחנות. שילמנו 1,200 ש"ח עבור הסאגווי.
פרט חשוב: יחד עם הסאגווי מגיע שלט שמדליק אותו ואחרי ההדלקה אפשר לנסוע.
לקחנו את הסאגווי הביתה ואחרי יום/יומיים הוא כבר לא עבד כמו שצריך והסוללה לא נטענה. החזרנו את הסאגווי לחנות, הם בדקו והחזירו לנו אותו מתוקן.
הבעיה מתחילה אח"כ:
אחרי כמה פחות מחודש שהבן שלי השתמש בסאגווי הוא גילה שהוא לא מוצא את השלט. ואז גילינו שאין אפשרות להדליק את הסאגווי.
פניתי לחנות ושם אמרו לי שאנסה להדליק את הסאגווי ידנית. אבל בבית לא ראינו שיש אפשרות כזו.
הלכתי לחנות פיזית, יחד עם הסאגווי - המוכר בדק ואמר שאכן אין אפשרות להדליק ידנית, והאפשרות היחידה היא להזמין שלט חדש שיקודדו אותו בצורה מיוחדת לסאגווי שלנו, וזה דבר שעולה כ-1000 ש"ח. (הסאגווי כולו עלה מלכתחילה 1,2000)
המוכר אמר שהוא לא ידע שאי אפשר להדליק ידנית את הסאגווי וזה המצב.
כמובן שנגרמה לבן שלי עוגמת נפש גדולה מאוד. הוא חסך את הכסף הזה במשך חודשים ארוכים ופתאום הסאגווי לא שווה כלום, ממש כמו אבן שאין לה הופכין.
ניסיתי לבדוק עם כל מיני אנשים שמכירים את הנושא הזה, עם מעבדות וכו'. הופתעתי לגלות שיש מקומות שמוכרים מלכתחילה 2 שלטים. המוכר שלנו כלל לא ידע שהשלט הוא קריטי לשימוש בסאגווי ובלעדי השלט הסאגווי לא שווה כלום.
אחרי כמה זמן מישהו אמר לי שאנסה לדבר עם החנות, שאולי הם ייקחו אחריות מפני שהם לא נתנו לנו מידע קריטי לשימוש במוצר.
פניתי לחנות וניסיתי לטעון שיש למוכר חובה לומר לי שהשלט הוא קריטי לשימוש בסאגווי, ובלי השלט הסאגווי בעצם לא שווה כלום. וכמובן שאם היינו יודעים שזה כך, אז כמובן שהבן שלי היה נזהר הרבה יותר ושומר על השלט בצורה הרבה יותר קפדנית.
נתקלתי בתגובה כועסת ולחלוטין מתנערת מאחריות למה שקרה. מבחינת בעל החנות הם לא אמורים לדעת שהסאגווי לא שווה כלום בלי השלט, ולכן אין מה לצפות מהם להעביר מידע כזה ללקוח. בעיניו זו בעיה של הלקוח בלבד.
יש בידי הקלטה של שיחה טלפונית עם החנות.
לסיכום:
אני חושב שמגיע לי פיצוי מהחנות, לפחות חלקי, על כך שהם לא מסרו לי מידע שהוא קריטי לשימוש במוצר.
מה דעתכם?
|
|
|