חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול חבילת סקי
מחבר:אריאל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/02/2019
שעה:11:29:45

להלן תוכן מכתב שכתבתי לחברה היום בבוקר:
לאחרונה עמדתי בקשר עם נציג מטעמכם בשם נתנאל על אפשרות של חופשת סקי בוילאר שבשוויץ.
שטחתי בפני נתנאל התלבטויות בקשר לאתר וילאר תוך שימת דגש על כך שאני איני גולש מתחיל ומחפש אתר גבוה עם הרבה שלג כדוגמת ואל טורנס.
נתנאל "הרגיע" אותי שהאתר "מלא שלג" ושאני "יהנה". בנוסף, הוא גם הטעה אותי בקשר לאפשרות לסקי פס מורחב וטען שכל אזורי הגלישה והקרחון מחוברים ביניהם במעליות הסקי, תוך מתן תחושה שמרחב הסקי כולל 212 ק"מ.
אתמול בשעות הערב, תוך כדי שאני עובד בעבודתי כרופא בבי"ח ותחת לחץ עבודה ואי פניות, פנה אלי נתנאל כדי שנסגור עסקה על חופשה מיום א הקרוב עד לזה שלאחריו בסך 1090 יורו לאדם בחדר זוגי עם העברות וטיסות, ללא סקי פס וללא ציוד. הוא חזר והתקשר מספר פעמים ושלח הודעות ווטסאפ, ואף הפעיל לחץ פסיכולוגי שאני עלול להפסיד את העסקה ושחייבים לסגור, ובלבד שאמסור לו את פרטי האשראי לביצוע העסקה.
לבסוף, תחת לחץ רב, ותוך שאני מלהטט בין חולים דחופים שמצבם קשה, ולאחר דחיות רבות ופניות תכופות מצד נתנאל, בשעה 23:00 בלילה, מסרתי לו את פרטי האשראי בלבד. לא נמסרו פרטים הנוגעים לכרטוס כגון שם באנגלית וכו.
לאחר מכן, התפנתי מעט ובדקתי את העובדות: האתר מיועד לגולשים מתחילים ובינונים ולא למתקדמים. לא ירד שלג באתר ואף לא צפוי כזה בימים הקרובים. הטמפ' גבוהות באופן יחסי. מרחבי הגלישה של הסקי פס המורחב אינם מחוברים כלל ולחלק מהם יש צורך בנסיעה של כשעה ברכב!
מיד כשהבנתי את ההטעיה והלחץ שתחתם התקבלה ההחלטה, שלחתי הודעה לנתנאל בשעה 01:00 בלילה לערך על מנת שישהה הכל וייצור איתי קשר על הבוקר וכי יש בעיה.
בבוקר, נתנאל, במקום לבצע את בקשתי ולהשהות את ההתקדמות העסקה, משך את הזמן ולא יצר קשר מיידי עם אל על או קשר טלפוני מיידי איתי. בהמשך הוא ניסה מעט ללכת לקראתי ואמר שישאל את אל על, אך נסוג בו וטען כי כבר חוייבתי בעסקה וכי לא ניתן לשנות כלום.
לציין כי לא נאמר לי דבר בעניין מדיניות החברה, התחייביויות ומדיניות ביטולים. לא הופנתי לקרוא שום מסמך ולא קראתי או חתמתי על שום מסמך כזה מטעמכם.
אני מאוד מאוכזב מהנסיון "לדחוף" לי חופשה יקרה שאינה מתאימה לי. אני מאוכזב מהיחס ומהצורה שבה מתנהלים הענינים.
אין לראות במכתב זה גריעה מזכותי לתבוע את ההפסד שנגרם לי או כל זכות אחרת.
מה דעתכם על המקרה? האם החברה צודקת? אם רק נתתי אשראי ב23 בלילה וכעבור שעתיים חזרתי בי (לא חתמתי\ קראתי שום מסמך) , איני יכול לעצור הכל?
תודה על העזרה
אריאל
28/2/2019 11:29 אריאל ביטול חבילת סקי
28/2/2019 14:10 המועצה לצרכנות    re:ביטול חבילת סקי