| ![]() |
| החברה ניזכרה לאחר חודש וחצי פתאום לירשום את התנאיים לאחר תלונות רבות ששלחתי לחברה | ||
| מחבר: | יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 28/02/2019 | |
| שעה: | 11:24:04 | |
| אז ככה נירשמתי למכירה המוקדמת של הגלקסי 10 אז 1 אמרו לי במרכז השירות שאני יקבל ליפני כולם את המכשיר אך מיתברר שגם בזה שיקרו כי שאלתי את היבואן בדיוק ב03.03.19 מתחילים לימכור את המכשירים לצרכן ועים היה מכירה מוקדמת הייתי מקבל במהלך חודש 2 גם בזה שיקרו לי 2 שנירשמתי לא היה רשום כלל תנאיים לקבלת אביזרים היה רשום שיחזרו עליי עים מחיר מיוחד ליכבוד השקה אך מיתברר ששיקרו לי הדגם שלקחתי זה בדיוק כמו הדגם שקניתי בחודש 8 הנוט 9 בדיוק אותו מחיר וריבית גם ששאלתי את הנציגה למה אתם לא רושמים את התנאיים לקבלת המיבצעים ואבזירים אמרה שלא צריך לירשום היית צריך לדעת מראש לי אמרו שעים אני משלם דרך אשראי אז כן אני כן יקבל את ערכה אך היא אמרה אצה משלם בהוראת קבע אמרתי לה יש לי אשראי כמו כולם וכולם משלמים כמוני ואתם בכונה עושים לי את זה התחילה לדבר בזילזול רבב שלחתי לכם את המסמך לגבי הראיה של הבטחה שיחזרו עליי עים הצעת מחיר מיוחד לצרכן ולגבי אביזרים נאמר לי על ידי מחלקת שימור הלקוחות שראו את התלונה ששלחתי עליהם אמרו באופן אוטומטי כול מי שנירשם ולא רשום תנאיים מתי שהוא או היא נירשמו יקבל את ערכה ללא תוספת תשלום כלל לאחר שוב אני יגיד את זה שהתקשרתי למחלקה של המכירות ודיוחתי עליהם ואמרתי להם שאני יגיש תלונה ניזכרו פתאום לירשום את התנאיים לקבל ערכה פתאום לאחר שחודש וחצי לא היה רשום אף תנאיי כלל פתאום רשמו את אמת בדיוק שבוע ליפני המכירה בארץ של הגלקסי 10 עים זה חוקי מה שעשו בכללי ועים החברה מחויבת לירשום את התנאיים של קבלת אביזרים מראש ולא לחכות עד שמישהו יגיש תלונה או יבוא בטענות | ||
| 28/2/2019 11:24 | יקיר |
החברה ניזכרה לאחר חודש וחצי פתאום לירשום את התנאיים לאחר תלונות רבות ששלחתי לחברה |
| 28/2/2019 14:03 | המועצה לצרכנות |
re:החברה ניזכרה לאחר חודש וחצי פתאום לירשום את התנאיים לאחר תלונות רבות ששלחתי לחברה |
| 28/2/2019 19:58 | יקיר |
re:re:החברה ניזכרה לאחר חודש וחצי פתאום לירשום את התנאיים לאחר תלונות רבות ששלחתי לחברה |