| ![]() |
| עזרה לצרכן | ||
| מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 28/02/2019 | |
| שעה: | 10:34:17 | |
| שלום קוראים לי דניאל אני חייל משוחרר.
אני לא כול כך מבין בחוקים של הצרכות אז אני שואל שאלה בתקווה לקבל תשובה.. אז הסיפור הוא ככה. לפני שבועיים הזמנתי אצל הנגר 2 דלתות עץ לחדר. ושלמתי לו מזומן את הסכום המלא. (הובלה + הרכבה) והוא אמר ורשם בקבלה עד יום שלישי של שבוע שעבר שיביא לי את הדלתות ויתקין לי אותם. הגיע יום שלישי הוא לא התקשר אלי ולא שמעתי ממנו. יום למחרת רביעי הוא התקשר אמר שהו לא יספיק היום להגיע אלי כי ישלו הרבה עבודה. ואמר שמחר זה בטוח. יום למחרת חמישי אותו סיפור. התקשר אמר שיש לו הרבה עבודה ואמר שיבוא מחר בטוח! יום שישי אותו סיפור, ואמר יום ראשון זה כבר בטוח יהיה אצלך! יום ראשון אמר מחר.. יום שני באתי אליו למישרד וביקשתי זיכוי שיחזיר לי את הכסף.. בהתחלה הוא אמר שהדלתות כבר בדרך אליי, ואמרתי לו שזה כבר לא רלוונטי ואני לא מעוניין בשירות שלך ולא ב דלתות שלך. ביקשתי את הכסף בחזרה.. הוא התחיל לשכנע אותי שבאותו יום (יום שני) ב 22:30 אני יקבל את הדלתות , אחרת הוא יחזיר לי את הכסף. ב 22:30 הוא הגיע אלי מתחת לבית שלי ואמר לי בטלפון שאני יבוא לעזור לו להרים את הדלתות עד אלי כי הוא לבד.(קומה 2 ) הסברתי לו ששילמתי לו על הובלה + הרכבה ולמה אני צריך לסחוב את הדלתות כש כבר שילמתי על זה ? הוא ביקש שבכול זאת אני יעזור לו. אז לקחתי דלת אחת והוא לקח את השנייה. הרמתי את הדלת הראשונה עד לקומה 2 לתוך הדירה. בנתיים הוא שם את הדלת בקומת כניסה לבניין ואמר שהו הולך להביא את הברגים ואת הידיות מהרכב.. חזר מהרכב הביא לי שקית שבתוכה הידיות והברגים ואמר לי מחר יבוא על הבוקר להתקין. ופשוט הלך.. והבהרתי לו פעם נוספת שאני שילמתי לו עבור ההובלה + הרכבה אז למה אני צריך לסחוב גם את הדלת השניה ? כש הוא ביקש עזרה רק בדלת הראשונה? לאחר מיכן הוא לקח את הדלת השניה ושם אותה אצלי בדירה (קומה 2) לפני שהו הלך שאל אותי עם ישלי רכב עניתי שכן למה זה משנה ? ואמר לי לבוא לאסוף אותו מחר כי אין לו איך להגיע. אז מרוב יאוש הסכמתי בתקווה שכבר יתקין לי את הדלתות ואני לא יצטרך לתקשר איתו עוד. יום למחרת שלישי הגעתי אליו לנגרייה והוא אמר לעובד שלו שיסע איתי ברכב שלי ויתקין לי את הדלתות. הגענו לדירה העובד שלו התקין לי דלת אחת והשנייה אמר שהיא לא מתאימה ושעדיף שהנגר יבוא בעצמו ויבדוק את הבעיה. דיברתי עם הנגר בטלפון והסברתי לו. אמר לי מחר רביעי להיתקשר אליו בשעה 10. יום רביעי(אתמול) התקשרתי בשעה 10 הוא אמר שהו בנהיגה ויחזור אלי כמה דקות. אחרי שעה דיברנו בטלפון והוא אמר שיבוא אלי קרוב ל 12 בצהרים ועניתי שאני ממהר לעבודה וזה לא רלוונטי שיבוא מחר חמישי ב 10 בבוקר יהיה אצלי. איני יודע מה לעשות הוא מערבב אותי בסיפורים ומעקב אותי כול הזמן. לראשונה נתקלתי במועצה הישראלית לצרכנות לאחר חיפוש ברשת אודות המצב שאני נמצא בו. אני מבקש תשובה לשאלתי. מה עלי לעשות ועם זה כרוך בתשלום? ישלי קבלה של העיסקה ישלי הקלטות בטלפון של בעל העסק. | ||
| 28/2/2019 10:34 | דניאל |
עזרה לצרכן |
| 28/2/2019 13:53 | המועצה לצרכנות |
re:עזרה לצרכן |