| מחבר: | Sharon (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 26/02/2019 |
| שעה: | 13:50:26 |
|
| ב 14/12/18 קיבלתי שיחת טלפון מהמרכז הישראלי להצלחה באינטרנט, שהגיעו אלי כנראה לאחר שרשמתי את הפרטים שלי באחד מהפרסומים שלהן ברחבי הרשת. בסוף השיחה הם מכרו לי קורס"איביי", שלחו אליי את הקורס במלואו כאשר לא שילמתי עדיין, לאחר יומיים הבנתי שזה לא מתאים לי מבחינת שעות שהשעות הם עד 20:00 קביעת שיעור עם מדריך בערב ומיכוון שאני עובד עד 22:00 בלילה הנציג שמכר לי אמר שיוכל לסדר לי שיעורים גם ב23:00 בלילה, האחת שאחראית על קביעת שיעורים אמרה שיש שיעורים עם מדריך רק עד 20:00 בערב, יצרתי אתם קשר, לקח להם זמן לחזור אלי, יש לציין שבינתיים הספקתי לראות פרק אחד מכל הקורס שלא נתן לי יותר מדי מידע. לאחר שהם חזרו אלי טבעי לבטל את ההרשמה הם טענו שהם לא יכולים, והם יכולים רק להחזיר לי את הגדרת הרווח שלהם מהקורס ע"ס 10 אחוז, כי ברגע שהם פתחו לי שם משתמש הם בעצם קנו לי איזה שהיא תוכנה שלא ניתנת לביטול. הם טוענים שיווק הגנת הצרכן הוא בצד שלהם. האם זה נכון? הקורס הראשון קיבלתי מהם גישה לאתר הקורס, ולא כתוב שם שום דבר על מדיניות ביטול וכד', האם יש לי קייס בעניין. בינתיים הם הבטיחו לי עוד כל מיני דברים, של שיעורי שליטה מרחוק, והחזר כספי אם לא אגיע ליעדים רק בתנאי שאני משקיעה את מה שהם מצפים, וזה לא רשום בשום מסמך, זה היה רק בשיחה טלפונית.... אשמח להתייעצות. תודה |
|
|