| מחבר: | הדס (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 26/02/2019 |
| שעה: | 15:14:01 |
|
כאשר רכשתי את חבילת הסרת שיער בחברה סוכם שחלק מהסכום יגבה ממני בשנה הקלנדרית הבאה. מה שבפועל קרה זה שהופקד כל הסכום במלואו לא עפ"י מה שסוכם, דבר שגרם לי להוצאה כספית גבוהה מעבר למתוכנן ועוגמת נפש. אך משום שלא היו לי ראיות למה שסיכמנו (דבר שהיה בעל-פה) הייתי מנועה מלפעול נגד החברה. כעת אני רוצה לברר את זכויותיי מול מקרה שהינו הטעיה מטעם החברה. באחד הטיפולים, המטפלת עברה עם מכשיר הלייזר על קעקוע שיש לי ברגל הדבר גרם לכוויה, שלפוחיות ולאחר שהן עברו נשאר פגיעה ניכרת בקעקוע. פניתי אל החברה בבקשה לפיצוי ולאחר מס' אופציות לפיצוי שלא היו מספקות לטעמי בשל גודל הפגיעה, אושר לי פיצוי - שלושה אזורים, זאת בתנאי שאחתום על וויתור תביעה. במועד החתימה לא חשבתי על האפשרות שהם ישנו את הפיצוי שאושר במייל, ללא ידיעתי ומשום כך חתמתי ללא התעמקות בכל כתב הוויתור. בטיפול שלאחר החתימה התברר כי במסמך שחתמתי החברה פיצתה אותי אך ורק בשני אזורים ולא כפי שהובטח ע"י מנהלת הסניף. כאשר פניתי אליה היא אמרה שלאחר שחתמתי על הטופס וויתור ועשיתי כבר טיפול, ידיה כבולות ואין באפשרותה לשנות שום דבר.
בעצם התגלה שהפיצוי שהובטח (שלושה אזורים) הוחלף לשניי אזורים ללא ידעתי, ע"י הטעיה.
כעת ברצוני לבדוק מה ניתן לעשות, משום שיש מסמך חתום על-ידי שמונע ממני לתבוע את החברה, אך אני חשה כי בכלל ההתנהלות הכספית ובפרט בהתנהלות מול הפגיעה הפיזית הייתה הטעיה במתכוון לעומת מה שהובטח לי בעל-פה בעבר ובמפורש במייל כעת.
אשמח לייעוץ, תודה מראש. |
|
|