| ![]() |
| 2 פניות אחת תיווך ושנייה אחריות למוצר | ||
| מחבר: | איילת (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 26/02/2019 | |
| שעה: | 12:45:07 | |
| שלום
פונה אליכם לגבי 2 נושאים: 1. חתמתי בלעדיות עם מתווך רימקס שבא אלי לדירה כביכול לראות את הדירה אמרתי לו שלא מעוניינת בתיווך ולמרות זאת התעקש שיתן לי את זה ללא עמלה במחיר שלי ומעבר לזה יקח עמלה אם יצליח למכור יותר עד גובה מקסימלי של 1.5 אחוז אמרתי שמבקשת לברר קודם עם אחי העורך דין ואמר שאין צורך שזנ חוזה סטנדרטי לאחר מכן כשמילא את החוזה ציין לחצי שני בלעדיות אמרתי לו שמאוד לחות לי למכור את הדירה לאחר שבררתי עם חברה אמרה לי שאפשר לבחור תוקף אחריות דבר שהוא לא אמר לי וישר ציין תאריך לעוד חצי שנה אני מאוד לחוצה למכור את דירה ובינתיים בגלל שזה דרך תיווך גם אף אחד לא פונה אלי ומאבדת זמן יקר פניתי לסוכן בבקשה לבטל את החוזה בקש לדבר איתי למחרת ולא פנה אלי מדובר ברימקס יהוד שם הסכן עדי רובין 2. הציעו לי טלפונית מחברת הלפ פי סי טכנולוגיות לעשות אחריות על המחשבים בבית אחריות כולל תתיקונים ותמיכה מרחוק כאשר פניתי אליהם כשהמחשב התקלקל בד"כ לא זמינים או שהמעבדה סגורה ולאחר שסוף סוף הצלחתי להשיג אותם ולבקש להגיע אליהם להביא את המחשב אליהם לתיקון אמרו שכרות בבדיקה בסך 120 ש"ח כאשר סילמתי על האחריות הכוללת כבר 1200 ש"ח ואת הנ"ל לא ציינו שעל בדיקות אותיקונים אצטרך לשלם מעבר לסכום של ה1200 ש"חל פניתי אליהם בתלונה טלפונית לקבל החזר של הכסף וכמו כן גם במייל וללא מענה אני עדיין משלמת תשלומים עבור השירות הנ"ל. 3. קניתי בלי משים לב מוצרים שפג אחריות האם על המכולת לקבל חזרה את המוצרים כיוון שבמכולת לא הלכתי עם המקפיים ורק בבית כשפתחתי את האריזה וראיתי שכבר האוכל מסריח ולא אכיל שמתי לב לתוקף. בינתיים לא פניתי לכמכולת לבקש להחליף האם יכולה לעשות זאת ? | ||
| 26/2/2019 12:45 | איילת |
2 פניות אחת תיווך ושנייה אחריות למוצר |
| 26/2/2019 18:20 | המועצה לצרכנות |
re:2 פניות אחת תיווך ושנייה אחריות למוצר |
| 26/2/2019 21:16 | erity@Walla.com |
re:re:2 פניות אחת תיווך ושנייה אחריות למוצר |