חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

פגיעה במכנסיים כתוצאה מנעליים חדשות
מחבר:נועה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:26/02/2019
שעה:12:43:55

היי,
ביום רביעי קניתי מגפיים חומים באלדו. ביום שבת הם ננעלו יחד עם מכנס לבן אותו לבשתי פעם ראשונה. כל המכנסיים נצבעו בחום. ניגשתי לחנות עם המוצר ופניתי לשירות לקוחות שאגב לא עונים בשום שעה שאומרים שיש מענה. הם מבקשים להשאיר הודעה וחוזרים על פי מה שנראה לי ועל פי בחירה. טרטרו אותי לגשת לחנות סתם כי אין מה לעשות עד שמנהלת האזור תראה את זה ובשביל זה אני צריכה לחכות עד 14 יום.הם לא מבטיחים שום פיצוי ואומרים שהם צריכים להוכיח שזה קרה לי. יש תמונות ותיעוד על המכנסיים. בנתיים כל יום שעובר פוחת הסיכוי להציל את המכנסיים שלי ואם אגע בהם הם יגידו שלא השארתי את זה שיראו.
כמו גם בחשבונית אין שקיפות ויש רק מחיר אחרון.כלומר אין מחיר לפני מבצע וכמה אחריו כך שאתה לא יודע מחיר ראשוני ויכול לעשות חישוב שאיו טעויות או לבדוק את החשבונית. יש לי את כל התמונות והוכחות.
רציתי לדעת מה החוק אומר ומה מגיע לי אם נהרס לי פריט אישי שיקר לי.מה אני אמורה לעשות מכאן? אין עם מי לדבר שם יותר. לא נותנים לי לדבר עם מנהלת האזור למרות שביקשתי שתחזור אליי. אם אני מחליטה להחזיר את הנעליים הפגומות וזהו מגיע לי החזר כספי? זה הרי לא נזק נראה לעין על הנעל. זה הורדת צבע.
26/2/2019 12:43 נועה פגיעה במכנסיים כתוצאה מנעליים חדשות
26/2/2019 18:10 המועצה לצרכנות    re:פגיעה במכנסיים כתוצאה מנעליים חדשות