| מחבר: | הגנת הצרכן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 25/02/2019 |
| שעה: | 09:42:11 |
|
שלום,אני רשומה בחברת אימוני כושר כ3 שנים ,וכל חודש החל מאוגוסט 16 אני משלמת באופן קבוע 450 שח. אני רגילה שהסכום יורד כל חודש ואינני בודקת את ההורדות . בחודש פברואר,14.2.19 התקשרתי לחברה על מנת להפסיק את המנוי,אמרו לי שיחזרו אליי .
כאשר חזרו אליי נאמר לי שלא שילמתי מספטמבר 2018 ושכי זו אחריות שלי!!
שאלתי למה אחריות שלי איך הגיוני שלא שילמתי שכל פרטי האשראי אצלהם? הנציגה אמרה שמתי שחידשו לי את המנוי באוגוסט 18, במקום לשים את תחילת התשלום בספטמבר 18 הנציגה שחייבה אותי עשתה תחילת תשלום בספטמבר 19 ולכן לא ירד לי תשלומים 6 חודשים.
באוצו רגע הבנתי שאני צריכה להקליט את השיחות ואכן כולן מוקלטות.
ניסיתי להגיע למשא ומתן עם החברה ,שיפחיתו לי במחיר (2700 שקל!!!) ושקשה לי לשלם את הסכום הזה. הנציגה אמרה שאין בעיה ,שלא אשלם על פברואר ואשלם 2250 שח.
שיחה לאחר מכן, הנציגה התקשרה ואמרה שהיא לא התכוונה למה שאמרה , ושאני צריכה לשלם 2700 שח (למיטב ידיעתי ברגע שנציג אומר סכום מסויים לכך עליי להתייחס וזוהי טעות שלו)
אמרתי לנציגה כי זה לא בסדר ושהיא אמרה לי 2250 אך להגנתה אמרה שהיא טעתה וזה 2700.
השאלה שלי אם אני יכולה לדרוש סכום פחות מ2700 ,מאחר ונוצרה כאן טעות אחר טעות? גם שהנציגה הראשונה לא חייבה לי את האשראי ,וגם שאמרו לי סכום מסויים ואז שינו לי אותו. אשמח לתשובה ,תודה |
|
|