| מחבר: | איתן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 21/02/2019 |
| שעה: | 19:40:58 |
|
שלום,
לפני כשבועיים נודע לי שאני משלם לחברת פנגו על שירות "פנגו סימפל" במשך 3 שנים, כ 4.9 שקלים לחודש.
משום שלא ידעתי על קיום החיוב הקבוע הזה, פניתי לחברת פנגו בדרישה לקבל החזר כספי מלא על התשלום במשך 3 השנים.
תחילה, פנגו טענו שיש להם הקלטה שלי מאשר את התוכנית וכי נשלח אלי מייל לגבי הצטרפות לתוכנית (מייל שראיתי בדיעבד שקיבלתי, אך מעולם לא נפתח), וניסו להציע החזר חלקי מאד של התשלום במידה ואיני רוצה להאזין להקלטת השיחה. לאחר שביקשתי להאזין לשיחה הזו ונדרשתי לחזור לפנגו מספר פעמים, נמסר לי כי לא נמצאה שיחה כזאת (טענו שייתכן והיא נמחקה מהמערכת או לא הוקלטה). בתגובה לדרישתי לקבל החזר משום שלא אישרתי שימוש בשירות זה נאמר לי שאוכל לקבל החזר על 9 חודשים בהם לא השתמשתי בשירות משום שהייתי צריך להבחין בחיובים במייל שנשלח אלי ובקבלות שנשלחו אלי.
יש לציין שמעולם לא שוחחתי עם נציג של פנגו לפני כן ולא אישרתי שימוש של פנגו בשירות זה. כמו כן, בקבלות שנשלחו אלי, החיוב של שירות זה, מופיע תחת הסכום הכולל, ולידו כתוב "פירוט החניות" (ללא הזכר שירות "פנגו סימפל" וחיובים קבועים). רק לאחר כניסה והרשמה לאתר פנגו באיזור האישי, ניתן לראות שחלק מהחיוב הוא על השירות, ולכן לא הייתי מודע לקיום התשלום.
האם יש לי זכות לדרוש החזר מלא על שירות זה (כמו שכבר עשיתי)?
במידה וחברת פנגו לא תסכים להחזיר את מלוא הסכום, לאן מומלץ לפנות? הגשת תביעה בבית דין לתביעות קטנות?
תודה רבה,
איתן
|
|
|