| מחבר: | מיכל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 19/02/2019 |
| שעה: | 11:52:02 |
|
שלום רב,
לפי כחודשיים מסרתי טלפון סלולרי לתיקון, בחנות בה רכשתי את הטלפון. התיקון נכלל במסגרת האחריות אותה רכשתי בעת רכישת הטלפון. הטלפון נשלח למעבדה איתה עובדת החנות. הייתי בקשר עם המעבדה מספר פעמים ולצערי עד היום טרם קיבלתי את הטלפון בחזרה. צפוייה לקבל אותו בימים הקרובים. לעת עתה יש ברשותי טלפון חלופי (מעפן) שקיבלתי מהחנות.
מספר הבהרות ושאלות:
1. על פי החוזה הם מחוייבים לתקן את הטלפון כעבור 21 ימי עבודה. בפועל עברו כבר כ-40 ימי עבודה. מה הזכויות שלי כלקוח במקרה כזה? האם אני זכאית לפיצוי כולשהו עקב העיכוב הכל כך גדול? האם אתם ממליצים לתבוע את בית העסק ואם כן, על פי נסיונכם, מה המדיניות בבתי המשפט לגבי מקרים שכאלו.
2. התקלה היתה כנראה בלוח האם והם לא הצליחו לפתור אותה ואני כנראה צפוייה לקבל טלפון חדש. באופן מפתיע הם לא ביקשו שאגש לחנות לקבל טלפון חדש אלא המעבדה צריכה לשלוח טלפון. העניין מריח לי קצת מסריח. איך באפשרותי לודא שאני מקבלת טלפון חדש ולא טלפון מחודש?
3. לאור הטיפול הכל כך רשלני בתיקון הטלפון למעשה לא הייתי מעוניינת להיות לקוחה של החנות יותר. אך ברגע שאקבל מהם טלפון חדש, עם אחריות שארכוש יש לשער, אני במידה מסויימת שבויה שוב בידיהם. האם אני זכאית לקבל את הכסף של רכישת הטלפון בחזרה (הטלפון נרכש באפריל 2018) זאת על מנת לא לקיים על קשר עם החנות/רשת ונשירות המחפיר שהיא מעניקה ללקוחותיה.
4. מנהל המעבדה התקשר לפני כשבוע וציין שהטלפון יגיע אלי בקרוב. (עד היום ד"א הוא לא הגיע). בהנחה שאני מעוניינת להגיש תביעה, האם זה משנה אם אגיש את התביעה לפני שלקחתי את הטלפון החדש או לאחר מכן.
אודה לכם על ייעוץ, מה מומלץ לעשות במקרה כזה.
אשמח להבהיר דברים בטלפון, במידת הצורך.
(כל ניסיונותי להשיג עו"ד בקו השרותשלכם עלו בתוהו)
תודה רבה
מיכל |
|
|