| מחבר: | גיל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 21/02/2019 |
| שעה: | 14:34:42 |
|
היי זיו,
גם לי ולעוד חבר קרה אותו מקרה עם מונה טורס שמתנערים מאחריות בגלל גרמניה איירליינס.
אנחנו גם מנסים לקבל מענה מה אפשר לעשות ובמידת הצורך לפנות לעורך דין. |
|
|
| 21/2/2019 12:07 |
זיו |
גרמניה אירליין פשטה רגל, מונה-טורס מתנערת מאחריות. | | מחבר: | זיו (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/02/2019 | | שעה: | 12:07:12 |
| גרמנייה אירליין פשטה רגל- ממונה טורס לא מוכנים לקחת אחריות, שלחו אותי לחברת האשראי.
חברת האשראי (ויזה כאל) לא מוכנה לקחת אחריות.
מתכנן יום ראשון להגיש טופס לתביעות קטנות נגד מונה טורס
האם יש משהו טוב יותר שאפשר לעשות ? (מדובר על 2550 שקל)
יש צורך לכוון לתביעה ייצוגית?
| |
|
|
|
|
|
|
|
| 24/2/2019 13:38 |
המועצה לצרכנות |
re:re:גרמניה אירליין פשטה רגל, מונה-טורס מתנערת מאחריות. | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/02/2019 | | שעה: | 13:38:51 |
| שלום רב זיו,
לא ציינת מתי מועד קבלת השירות? האם שלחתם מכתב לחברה בדרישה למצוא טיסה חלופית?
בהנחה וטרם פניתם לחברה,יש לפנות אל החברה בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים לאחריו, אם אתם מעוניינים תוכלו להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 24/2/2019 17:11 |
זיו |
re:re:re:גרמניה אירליין פשטה רגל, מונה-טורס מתנערת מאחריות. | | מחבר: | זיו (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/02/2019 | | שעה: | 17:11:34 |
| קנינו ב 30לדצמבר 18
הטיסה שלנו הייתה אמורה להיות בתחילת יולי 19.
פניתי לחברה להחזר הכסף או טיסה חלופית אמרו שלא ניתן.
שלחתי מייל ביום חמישי למנהלת האזור. (בדקתי עם מחלקת שירות לקוחות שזה המיל הנכון)
במכתב הסברתי את המקרה וצרפתי קבלה. ביקשתי החזר כספי או טיסה חלופית.
ובקשתי שישלחו לי אסמכתא שהכסף שלי עבר לחברה שפשטה רגל.
בינתיים לא חזרו אלי.
| |
|
|
|
|
|
|
|
| 12/3/2019 13:57 |
זיו |
re:re:re:re:גרמניה אירליין פשטה רגל, מונה-טורס מתנערת מאחריות. | | מחבר: | זיו (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/03/2019 | | שעה: | 13:57:30 |
|
האם בית המשפט לא קבע בעבר שהם צריכים לקחת אחריות מעבר ללהיות צינור כסף בין הצדיים?
http://www.consumers.org.il/category/airlines_collapse
האם גרמניהאירלינס נמנעת תחת אירגון בין לאומי שיש לו אפשרות להקפאה כספים במקרים של פשיטות רגל?
יש מישהו מטעמכם שיכול לעזור לי לנסח את הטיעונים האלו?
| |
|
|
|
| 12/3/2019 13:57 |
זיו |
re:re:re:re:גרמניה אירליין פשטה רגל, מונה-טורס מתנערת מאחריות. | | מחבר: | זיו (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/03/2019 | | שעה: | 13:57:34 |
|
האם בית המשפט לא קבע בעבר שהם צריכים לקחת אחריות מעבר ללהיות צינור כסף בין הצדיים?
http://www.consumers.org.il/category/airlines_collapse
האם גרמניהאירלינס נמנעת תחת אירגון בין לאומי שיש לו אפשרות להקפאה כספים במקרים של פשיטות רגל?
יש מישהו מטעמכם שיכול לעזור לי לנסח את הטיעונים האלו?
| |
|
|
|
| 13/3/2019 13:09 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:re:גרמניה אירליין פשטה רגל, מונה-טורס מתנערת מאחריות. | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/03/2019 | | שעה: | 13:09:27 |
| זיו שלום רב
אכן ישנה פסיקה הקובעת כי בתנאים מסוימים ישנה אחריות המוטלת על חברת הנסיעות.
הדבר נקבע ברת"ק 51499-06-14 מונה טורס בע"מ נ' לנקרי ואח'
הנוגע גם הוא לפשיטת רגל של חברת תעופה.
ואכן, חברת גרמניה איירלינס חוסה תחת הארגון הרלוונטי.
אתה בהחלט מוזמן להגיש תלונה באמצעות אתר המועצה ולהסתייע בנו בפנייה לבית העסק. | |
|
|
|
|
|
|
|