| מחבר: | מור (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 17/02/2019 |
| שעה: | 08:16:05 |
|
ב11.2017 רכשנו שואב אבק דייסון מחנות הום סנטר כאשר במעמד הקניה נאמר לבעלי שבכל תקלה עליו לפנות אל הום סנטר והם יטפלו במוצר מול נותני האחריות.
קיימת ברשותנו אחראיות שניתנה ע"י יבואן מקביל בשם "קאיה מולטימדיה" למשך 24 חודשים בה מצוין שבמידה וישנה תקלה במוצר שלא נגרם בזדון הם יתנו לנו חלקים חדשים.
לשואב אבק דייסון יש אפשרות שאיבה ב2 מצבים מינ' (שאיבה עד 20 דק') ומקס' (שאיבה עד 7 דק'), וכאשר מפעילים את השואב על שאיבה של מקס' השואב עובד פחות מדקה ונגמרת לו הבטריה.
פנינו אל הום סנטר פיזית (לאחר שגם יצרנו איתם קשר טלפוני והם אמרו לנו להגיע) ונאמר לנו שאין זה באחריותם אלא יש לפעול מול נותני האחראיות.
ניגשנו אל המעבדה המרכזית של נותני השירות עם מסמכי תעודת האחראיות והשואב אבק וציינו שיש בעיה בבטריה אבל יש אחראיות רק של חצי שנה על הבטריה, לאחר ששיחררו את בעלי לדרכו בדקתי בתעודת אחראיות ואין דבר המזכיר החרגת אחראיות בטריה (חשוב לציין שכאשר בעלי היה במעבדה הם בדקו את תעודת האחראיות אך בחרו להתעלם מכך שאין החרגה על הבטריה).
לאחר שיחות טלפון רבות מצידי אליהם ואל הום סנטר (שעד כה לא התקבלה מהם תגובה בנושא)וויכחוים מול קאיה מולטימדיה נאמר לי שהם יתנו לי בטריה אבל חלופית ולא מקורית של דייסון, בטענה שאין ברשותם בטריה מקורית.
(כאשר בעלי היה אצל קאיה מולטימדיה הציעו לו בטריה של דייסון בעלות של 450 שקלים)
האם במקרה הנ"ל יש לי עילה לתביעה מולם? |
|
|