| מחבר: | גל ל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/02/2019 |
| שעה: | 17:57:04 |
|
היי תודה רבה על תשובתך
תראי, בגלל שהרבה מוסדות מנסים שהתלמידים ילמדו אצלהם ולא אצל מוסדות אחרים הם אמרו לי את השקר הזה בשביל שאני כן אלמד אצלהם ולא במקום אחר. הובטח לי תעודה ממשרד התמת וגם בשיחה מוקלטת! אני כן אדרוש את ההחזר הכספי המלא
כי החלטתי ללמוד אצלהם רק בגלל התעודה וזו האמת
אשמח שיצרו איתי קשר טלפונית 0556662983
בנוסף,בתקופה החורף המורה סיימה את השיעורים 40 דק 30 דק לפני הזמן וואף אחת לא העירה להנהלה על כך התלמידות רק התלוננו בינהם. אני הלכתי לאחראית וסיפרתי לה ואמרתי לה שלא תאמר את שמי כי שלא יגרום למורה להתנהג אלי אחרת
בשיעור הבא שהגעתי אחת התלמידות ניגשה אל המורה ואמרה לה בקול "יש לי סידורים אני יכולה לצאת מוקדם? והמורה ענתה לה בחיוב כן את יכולה לצאת אבל גל נשארת עד 20:30 כל הכיתה היתה בהלם וכולם ידעו במה מדובר!! המורה הלבינה את פניי ברבים! ולכן אני אדרוש את כל ההחזר הכספי
נפגעתי קשות ולא הגעתי 4 שיעורים לאחר מכן ההנהלה התקשרו לשאול למה אני לא מגיע והם הזמינו אותי לבית הספר הם הציעו לי שיעורים בחינם ולא הסכמתי היתי נורא מובכת שלכל הכיתה לא אכפת ורק אני זאת שהערתי על זה ו
אני לא יודעת איך להגיש תביעות לא מבינה בדברים האלה אני שילמתי מהפיקדון את כל הכסף שהיה לי ועוד הוספתי! אין לי עזרה מאף אחד
אשמח לתשובתכם בנושא. . |
|
|