| ![]() |
| מקרר לא עובד | ||
| מחבר: | ליה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/02/2019 | |
| שעה: | 23:31:07 | |
| כתבתי שקניתי מקרר שמהיום הראשון ציפצף פניתי לחברה שלחו טכנאי שלא שמע ( הרעש לסירוגין) אני הבאתי טכנאי ששמע וציין שיש תקלה
הטכנאי שלי דיבר עם מנהל. שירות שסירבה להאמין לו שלחו שוב טכנאי שלא שמע ( כי לא היה את הרעש ) הלכתי פיזית לחברה ודרשתי שיקחו את המקרר אמרתי שאני לא מעוניינת במקרר ושיבואו לקחת הציעו מקרר חדש בתנאי שאחתום מראש שאין לי תלונות - סירבתי ביקשתי את כספי בחזרה הם סירבו אמרתי שאני חוששת ששוב תהיה תקלה ואולי יש להם בעיה עם הדגם . הציעו שאשלם 500 שקל פלוס הובלה 200 אמרתי שאין סיבה שאשלם על מקרר תקול. מאחר והם יודעים שאני מעוניינת לקנות מקרר LG הם אמרו שאברר מחיר כי הם מעוניינים שאשלם 500+200.אמרצי שאין לי תקציב שאני מבקשת את הכסף ושיתנו לי לקנות מקרר כרצוני עם הנחה טובה שאני יכולה לקבל במקום אחר. בקיצור הם מחזיקים את הכסף שלי א להם ומסרבים לשחרר .. . רק אם אקנה מקרר דרכם בעלות גבוהה יותר ממה שאני יכולה להשיג. הפרש של 600 שקל שאני מפסידה אם אקנה אצלהם ... האם זה חוקי בהרחבה. . הם אמרו ... אולי תמצאי מקרר זול יותר ואז כן תוכלי לשלם לנו ... .. הלכתי למוכר שנותן שירות טוב .. כי כבר חשבתי שיחזירו לי את הכסף ואחרי כל ההתנהלות הזו אני מעדיפה לשלם קצת יותר ובלבד שאם יש בעיה הוא נותן לי מקרר חדש .. המחיר שלו היה 5500 ... חשבתי לעצמי ששווה פניתי אליהם.. . הנה מצאתי מישהו אמין שאני יכולה לישון בשקט אם יש תקלה ..... החזירו לי את הכסף אני מעדיפה שלא יהיה לי קשר אתכם .. הם ענו .. תשלמי לנו 500 ועוד הובלה של המקרר אלייך פלוס הובלה של המקרר הקול אלינו סה"כ 900 אם כספי יהיה אצלי אני יכולה לקבל את המקרר ב5300 אם לא פחות... מה עושים ?? | ||
| 12/2/2019 23:31 | ליה |
מקרר לא עובד |
| 13/2/2019 08:53 | המועצה לצרכנות |
re:מקרר לא עובד |