חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

זיכוי כספי על מוצר שחזר מתיקון כמה פעמים במצב גרוע
מחבר:אורלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:12/02/2019
שעה:13:36:21

שלום אשמח לקבל מענה מקצועי שידע מה לעשות ?
כשבני נולד רכשתי שעון בשווי כ 2300 שח ברשת רויאלטי שעון שהנעדתי אותו כתכשיט בלבד לאירועים משפחתיים , האחריות על השען תמה לאחר שנה (נירכש ב 2017 ) לא ממזמן מסרתי אותו להחלפת סוללה ( סירבתי לעשות החלפה כי במקום פרטי הציעו מחיר יותר זול ) כשהגעתי לקחת את השעון ראיתי על הצג של הזכוכית סריטה ממש בולטת שכנראה נוצרה בחברה עצה , לא הסכמתי לקבל את המוצר כי הוא היה כמו חדש ולא היו סריטות על השעון , לאחר מכן שוב שלחו לתיקון חזרו אליי עם הצעה שיחילפו לי את הזכוכית והסולחה בסהכ כ 160 שח ללא ברירה הסכמתי , בפעם השלישית השעון חזר עם מים בפנים כל הצג של השעון נהרס , המוכרת שראתה זאות שלחה את זה לתיקון ללא ידעתי שוב על מנת שיסדרו את זה ולבסוף נימסר לה כי ככה אני מסרתי את השעון ואין מה לעשות מדליפת מים ! אחזור ואומר שוב השעון היה כמו חדש היה צורך רק בהחלפת סוללה , המוצר לא חזר בשלמותו וכבר חודשיים + בתיקון , משירות לקוחות נימסר כי אני והמוכרת "לא שמנו" לב וכי מסרתי מלחתכילה שעון עם פגם !?! ושאין להם מה לעשות בנידון , גם הרסו את השעון וגם לא מוכנים לזכות בשווי השעון :( מה עליי לעשות וכיצד לנהוג ? זה ממש מאכזב שככה מתייחסים בזלזול , ולא לוקחים אחריות על הטעות שלהם שניגררה ...
12/2/2019 13:36 אורלי זיכוי כספי על מוצר שחזר מתיקון כמה פעמים במצב גרוע
12/2/2019 15:18 המועצה לצרכנות    re:זיכוי כספי על מוצר שחזר מתיקון כמה פעמים במצב גרוע