| ![]() |
| רכישת מנוי ב"אייספיקס" לטובת אימוני החלקה על הקרח. | ||
| מחבר: | ילנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 10/02/2019 | |
| שעה: | 20:11:32 | |
| שלום רב,
אני ספורטאית שמתאמנת מזה שלוש שנים בהיכל הקרח בחולון "אייספיקס". האימונים למבוגרים מורכבים מאימון קבוצתי של פעם בשבוע ותירגול בשעות הבוקר כאשר המקום סגור לקהל הרחב. עד עכשיו, הכניסה בשעות הבוקר התאפשרה באמצעות כרטיסיות/מנויים או כל הסדר אחר שהיה לספורטאי. כשבוע לפני פברואר, הועבר המסר שמי שמעוניין להמשיך להחליק בבוקר, חייב לרכוש מנוי (3800ש"ח שנתי ו400 ש"ח חודשי). מאחר ואסור להתאמן לספורטאים בשעות שהמקום פתוח לקהל הרחב, זה השאיר המון אנשים בפני ברירה של קנית מנוי (לא משתלם למי שמגיע עד פעמיים בשבוע) או לעזוב את ענף הספורט. גם לאחר מכתבי תחינה והסבר שזה פוגע בלא מעט ספורטאים מהענף) מפעילי המקום התעקשו. בלית ברירה, הייתי מהנכנעים ושילמתי כמעט 4000 ש"ח. ביום התשלום, ביקשתי מערכת שעות של המקום (לפעמים המקום נסגר לטובת אירועים סגורים) קיבלתי סירוב. כמו-כן ביקשתי שתמיד יהיה מדריך על הקרח (שווה ערך למציל בבריכה, נוכחותו חובה על מנת להחליק על הקרח) וגם כאן נתקלתי בסירוב. ניסיתי להסביר שאני קונה שירות (כמו מנוי לבריכה) ואתם מחוייבים לפרסם שעות ולהקצות "מציל"/מדריך אבל טענותי נפלו על אוזניים ערלות. המצב הנוכחי, שנגבו ממני 3800 ש"ח על מנת שאוכל להמשיך להתאמן על הקרח אבל בית העסק אינו מתחייב לא לשעות (אפילו לא פירסומן) וגם לא נוכחות מדריך שבלעדיו העליה לקרח אסורה. מהשבוע וחצי שבהן שיש לי מנוי, החלקה נאסרה (ולא פורסמה בפני) כבר פעמיים) ואף התבקשתי לעזוב את הקרח באחד הימים כי אכן יש נוכחות מאמן על הקרח (לא מטעם אייספיקס, אלא מישהי שהעבירה שיעור פרטי במקרה) אבל אסור שיהיו מעל 3 אנשים על הקרח (ב 3 שנים שבהן החלקתי במקום, לא שמעתי על אבסורד בסדר גודל כזה) ובסוף היום שמעתי שביטלו את הגזירה, לבנתיים. האם זה תקין? למי אפשר לפנות? אציין שהדירקטורים ומחזיקי המניות של "פסגות קרח בע"מ" / "אייספיקס" (אירין חייט ואלכסיי אנאנין) הינם מקורבים של בוריס חייט, יו"ר ההתאחדות הישראלית להחלקה, ולכן בעלי אינטרס לרווח של העסק ולא קידום הענף. פרטיהם חסויים אפילו לנסיון לתקשר או להעביר תלונה על מפעילי החברה. | ||
| 10/2/2019 20:11 | ילנה |
רכישת מנוי ב"אייספיקס" לטובת אימוני החלקה על הקרח. |
| 11/2/2019 09:03 | המועצה לצרכנות |
re:רכישת מנוי ב''אייספיקס'' לטובת אימוני החלקה על הקרח. |