| ![]() |
| מקרר חדש לא עובד- דחוף בבקשה | ||
| מחבר: | ליה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/02/2019 | |
| שעה: | 21:15:42 | |
| 27,1קניתי מקרר חדש משמיע צפצופים לא תקינים מהיום הראשון.
פניתי למוכר ולשירות לקוחות - שלחו טכנאי שלא הגיע בזמן וקבעו לי שוב פגישה איתו שבוע אחרי .4.2 הגיע פתח את המקרר לא שמע את הציפצוף החליט שהכל בסדר נתן תעודת אחריות והלך . הבאתי טכנאי מטעמי הטכנאי שמע את הבעיה . קבע שיש בעיה . ושצריך לפתור אותה . נתתי לטכנאי לדבר עם מנהלת בשירות לקוחות שאמרה לו " מה זו לא יכולה להיות בעיה של גז או רעשים של מקרר" הוא אמר לא ואז היא הוסיפה ואמרה מצטערת אתה לא עובד איתי אני לא יכולה לקבל את דעתך השיחה מוקלטת העברתי אותה לכל הנוגעים בדבר .. למוכר .. אליה חזרה .. ואז החליטו לשלוח לי עוד טכנאי שהגיע ב 7.2 שהוא גם לא שמע דבר כי באמת לא היה את הציפצוף המטריד . היום הלכתי אליהם פיזית אחרי דין ודברים הם הציעו לתת לי חדש בתנאי שאני אחתום שאין לי תלונות על החדש סרבתי טענתי שאנני יכולה לדעת אם המקרר תקין או לא לפני שהגיע אלי הביתה .אני צריכה שתהיה אחריות מאחר וזה מקרר חדש ואם יהיה פגם אוכל להחזיר אותו הוספתי ואמרתי שאני פשוט רוצה לישון בלי שהמקרר יעיר אותי מהשינה . אני עצמאית ועובדת מהבית ו הציפצופים ממש מטרידים אותי ביקשתי ביטול עסקה הגשתי דף נייר ועליו דרשתי לבטל את העסקה. הם לא מוכנים ! | ||
| 7/2/2019 21:15 | ליה |
מקרר חדש לא עובד- דחוף בבקשה |
| 7/2/2019 21:22 | טליה |
re:מקרר חדש לא עובד- דחוף בבקשה |
| 10/2/2019 10:02 | המועצה לצרכנות |
re:re:מקרר חדש לא עובד- דחוף בבקשה |