| ![]() |
| זיכוי על מכשיר טנס | ||
| מחבר: | סופי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 03/02/2019 | |
| שעה: | 12:44:32 | |
| שלום,
השכרתי מכשיר ״טנס״ בסכום של 400 שקלים.( מכשיר אלקטרוני שמקל על כאבי צירי לידה) ממישהי שהגעתי אליה מפה לאוזן. אני פניתי אליה טלפונית, ההסבר ניתן לי בטלפון והתשלום הועבר לה דרך אפליקציה מיד לאחר השיחה. את המכשיר היה עלי לאסוף מנקודת איסוף שסיכמנו עליה ולהחזיר לאחר הלידה (שלא ידוע מתי תהיה מן הסתם...כלומר בין שבוע ל3 שבועות) כעבור פחות מ48 שעות חזרתי אליה וביקשתי לבטל את העסקה.( המכשיר טרם נאסף על ידי!) התשובה שקיבלתי הייתה שלא בטוח אוכל לקבל את הסכום חזרה מכיון שהייתה לקוחה שביקשה להשכיר את המכשיר וזה היה המכשיר הפנוי האחרון ולכן לא יכלו לספק לה ולכן ״הפסידו לקוחה״. בעלת המוצר ציינה שהיא תבדוק אם הלקוחה השנייה עדיין מעוניינת ותחזור אלי בעניין. כמו כן ציינה שגם אם תזכה אותי זה לא יהיה על כל הסכום. יום לאחר מכן עדכנה אותי שהלקוחה השנייה כבר איננה מעוניינת במכשיר, ולא פירטה מעבר לזה ביקשתי שתעדכן במה תהיה כרורכה מבחינתה ביטול העסקה. נכון להיום טרם קיבלתי ממנה תשובה קונקרטית לגבי האם אוכל לקבל את כספי חזרה או לא רציתי להבין האם חוק הגנת הצרכן חל במקרה הזה ( השכרת ציוד).....האם היא חייבת לזכות אותי? ומה גובה דמי הביטול שמותר לה לגבות ממני? תודה רבה | ||
| 3/2/2019 12:44 | סופי |
זיכוי על מכשיר טנס |
| 3/2/2019 15:45 | המועצה לצרכנות |
re:זיכוי על מכשיר טנס |
| 3/2/2019 17:48 | סופי |
re:re:זיכוי על מכשיר טנס |
| 4/2/2019 09:46 | סופי |
re:re:זיכוי על מכשיר טנס- ממתינה לתשובה בבקשה |
| 4/2/2019 12:43 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:זיכוי על מכשיר טנס- ממתינה לתשובה בבקשה |