| מחבר: | אלון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 30/01/2019 |
| שעה: | 23:50:20 |
|
רכשתי מוצר (קורקינט חשמלי), בחודש במאי בערך, למוצר היה תקלה טכנית שנכללה במסגרת אחריות לאחר חודש וחצי של שימוש, והוחלף לי חלק לחלק שמבחינה חיצונית נראה כחלק משומש.
נאמר לי בתחילה כי אין חלקים חדשים וכשיקבלו חלקים חדשים הם יחליפו לי.
לצערי אותו חלק הוחלף כמו פעמים ולמרות שזה נאמר שזה חלק חדש מבחינה חיצונית החלק עם סימנים שחורים ושריטות (ניתן לראות עליו שהוא חלק שנעשה בו שימוש).
בנוסף בזמן השימוש עם הקורקינט שלי הקורקינט נפל על צידו, והובא לתיקון כיוון שהקורקינט לא התקפל בצורה תקינה כתוצאה מהנפילה.
נאמר מהצד שלי שכל נזק אשר נגרם כתוצאה מהנפילה ונגרם כתוצאה של נזק לקוח, אני מוכן לשלם על הכל רק שיעשו ביקורת ויתקנו.
לצערי הקורקינט יצא מהתיקון בצורת הרכבה לא נכונה (חלקו האחורי של הקורקינט לא הורכב בצורה תקינה לגוף הקורקינט).
בנוסף הקורקינט חזר עם סימנים של שריטות שלא היה על הכלי מלפני התיקון
חשוב לי לציין כי אין לי תצלום של הקורקינט מבחינת המראה שלו מלפני התיקון, אלה רק יש תצלום של החלק שאני אומר שהוא משומש והצדדים שאני תובע אומרים שהוא חדש.
בנוסף אח שלי שבר חלק שנועל את הקורקינט בזמן קיפול, נאמר כי לרשת שקניתי ממנה את הקורקינט אין להם את החלק הזה לספק לי והרשת שקניתי ממנה את הקורקינט שלחה את הקורקינט שלי ליבואן שדרכו הרשת קנתה את הקורקינטים, על מנת לתקן את הכלי מהתיקון האחרון שאני טוען שלא נעשה בצורה תקינה.
קיבלתי הצעת מחיר על החלק השבור שנועל את הקורקינט בזמן קיפול מהיבואן,ונתתי את אישורי להחלפת החלק.
לצערי כשניסיתי לבדוק מה סטטוס התיקון אצל היבואן,נאמר לי כי אני לא אמור לקבל מהם שירות וכי יש לפנות לרשת שקניתי ממנה את הכלי על מנת לקבל עדכונים.
לצערי הקורקינט חזר מהתיקון בצורה שהתיקון בוצע לא בצורה תקינה שוב, החלק השבור לא הורכב (למרות האישור שלי, חשוב לציין שלא בוצע תשלום על החלק).
ובנוסף הבעיות שהקורקינט הגיעו לא טופלו בצורה תקינה.
בעקבות כך שלחתי את הכלי לבדיקה והצעת מחיר אצל היבואן הרשמי, וקיבלתי הצעת מחיר על התיקון.
חשוב לציין שבמהלך התיקון אצל היבואן שהרשת קנתה ממנו את הכלים לא החליף לי את החלק שאני טוען שהוא משומש לחלק חדש,והצעת המחיר מהיבואן הרשמי לא כולל את החלק הזה.
היבואן שהרשת עובדת איתו אמר לי בתחילה כי היבואן לא אמור להחליף לי את החלק כיוון שהתיקון של החלק לא נעשה דרכו.
לצערי כאשר ראיתי שאין עם מי לדבר על סיפור חלקים ועל תיקון הקורקינט תחילה שלחתי כתב התראה על תביעה ובנוסף ניסיתי מספר פעמים לפנות להנהלת הרשת והיבואן למציאת פתרון.
נכון להיום לאחר תקופה ארוכה של טרטורים ואי לקיחת אחריות הבקשה שלי היא להחזיר את הכלי ולחנות ולקבל את הכסף בחזרה.
לאחר התביעה הגענו לגישור על מנת לסדר את הנושא ללא דיון,נאמר לי בגישור כי כיוון שאין לי הוכחות של נראות הקורקינט יהיה קשה לי להוכיח כי הנזק והשריטות לא נגרמו כתוצאה מהנפילה,וכי איני זכי כנראה לא אקבל את הבקשה שלי.
אני טוען שלמרות שיש לי חלק בכך שהקורקינט הגיע לתיקון וכי הקורקינט נפל, עדיין לא סיפקו לי חלקים כלל, ובנוסף לא הוחלף לי חלק לחלק חדש אלה לחלק משומש.
הצדדים טוענים כי החלק חדש וכי הם לא מחזיקים בחלקים משומשים ובנוסף כעת הם מוכנים לתקן את הקורקינט.
הוצע לי 2 פתרונות בגישור:
1. לתקן את הכלי אצל היבואן הרשמי והצדדים הנתבעים ישלמו את רוב הסכום על התיקון (התיקון יתבצע ללא החלק המשומש שאני טוען שהם התקינו).
2. להחליף לי את החלק שאני טוען שהוא משומש, לחלק חדש מהקרטון מול העיניים שלי, אך לא ישלמו את הסכום שהם הציעו באופציה הראשונה על התיקון של היבואן הרשמי.
חשוב לי לציין כי מחודש מאי אני עם הסיפור הזה ולא קיבלתי אחריות הולמת וזמני ההמתנה של סיפוק החלקים, שחלקם סיפקו וחלקם לא היו זמני המתנה של למעלה מ10 ימי עסקים.
דבר זה גרם לי לקנות קורקינט חדש כיוון שכלי זה משמש אותי לניידות.
אני עדיין מרגיש שלמרות כן הסכמתי לקחת אחריות אני מרגיש שעדיין אני לא מרוצה מהפתרונות האלה ואני מעדיף שכן שופט יקבע וייקבע כיצד הסיפור ייגמר.
האם אתם חושבים שעדיף לי כוח או לא?
חשוב לציין כי לאחר התיקון במידה ויעשה עדיין לא יהיה אחריות מצד הרשת והיבואן שהרשת שרכשתי דרכה.
תודה רבה על עזרתכם
|
|
|