חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול ביטוח למקרר
מחבר:לחיאני עזיזה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/01/2019
שעה:14:26:06

אני לחיאני עזיזה גרה ברח' שטינברג 2/3 באר שבע מבקשת לבטל ביטוח המקרר שנעשה ע"י בעלי שהיה חולה אונקלוגי לצערי נפטר לפני 7 חודשים שחתם על חיוב כרטיס אשראי ביטוח למקרר בהסך הדעת בסך 1800 ש"ח ב24 תשלומים כל תשלום 75 ש"ח. אין באפשרותי להמשיך לשלם מאחר והכנסתי קטנה בחצי.
מיותר לציין שאני מתקשרת למשרד מידי יום ועונה לי המזכירה ולא מוכנה להעביר את הפניה ולתת לי לדבר עם משהו בעל סמכות כדי שיסביר לו שאני לא רוצה את הביטוח של המקרר. מיותר לציין כי אבי נפטר והגביה בכרטיס אשראי עדיין על שמו מין הראוי אני לא רוצה להמשיך את הביטוח ומבקשת לבטל אותו לאלתר.
חשוב לציין כי אני בתה של לחיאני עזיזה ומאחר ואמי אישה מבוגרת אני מטפלת לה בכל התשלומים.
לידעתכם בתאריך 24.12.18 דיברו עם אמי בטלפון והבטיחו לה שיבצעו זיכוי בכרטיס אשראי וזה לא נעשה למרות שביקשתי העתק של ביטול עסקה למי"ל שלי .
דבירתי עם חברת האשראי לאומי קארד והם אמרו שמבחינתם הם לא יכולים לבטל את העסקה בלי האישור מהחברה.
החברה היא one servic טל' החברה 0732370700 מס' הפניה שלנו 18025639
אשמח אם תוכלו לעזור לנו ולייצג אותו בתור המועצה לצרכנות ולעזור לאמי לקבל זיכוי על תשלומי הגביה בכרטיס אשראי ולבטל את חיוב ביטוח המקרר וכמובן לבטל את הביטוח.
אשמח אם תוכלו לעזור לנו שמי חנה עומסי בתה טל' 054-3178892 מיל' hana.omes@sisma.org.il
בתודה מראש
לחאיני עזיזה
29/1/2019 14:26 לחיאני עזיזה ביטול ביטוח למקרר
30/1/2019 09:51 המועצה לצרכנות    re:ביטול ביטוח למקרר