| מחבר: | אסתר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 25/01/2019 |
| שעה: | 10:18:06 |
|
שלום,
ביצעתי ביום רביעי משלוח מויקטורי דרך אתר השוואת מחירים אשר הראה שרמי לוי זול בכ100 שח מויקטורי אך לא היה עוד משלוחים ביום חמישי.
כיון שתכננתי לקנות מוצרי חלב לשישי ומצרכים לשבת העדפתי לשלם יותר ולהזמין מויקטורי.
זמני המשלוח הם עד 11 בלילה. כשהתקשרתי אליהם ברבע ל11 הם אמרו שיתעכב עד 11 וחצי. המתנתי בסבלנות אבל ב11 וחצי הוא לא הגיע והלכתי לישון.
ב12 בלילה קבלתי הודעה האם אני עדיין מעוניינת במשלוח. כמובן שאת ההודעה ראיתי רק למחרת.
ביום שישי אני מתעוררת כשאין לי חלב וקורנפלקס להביא לילדים בבוקר ואין לי מצרכים להכין אוכל לשבת
שאני מארחת אנשים והשבת נכנסת ב4 וחצי.
האופציה היחידה שנתנו מהשירות לקוחות ביום שישי בשעה 9 בבוקר היא או לבטל משלוח(כמה שעות לפני שבת) או לחכות עד 3 בצהריים למשלוח(שכאמור השבת נכנסת ב4 וחצי). הצעתי לשירות לקוחות שרק יארזו לנו ואנחנו נבוא לקחת והם לא הסכימו. לא היתה לי ברירה והחלטתי שבעלי יקנה את הדברים הדחופים שאוכל להתחיל לבשל ושהמשלוח יגיע.אז במקום לצאת לזמן איכות עם בעלי בזמן הכמעט יחיד שיש בשבוע(תכננו לבשל ב7 בבוקר), בעלי התרוצץ בשעה 10 בקניות בויקטורי (!) לרכישת המצרכים הדחופים כדי להכין מה שאפשר. את המשלוח קבלנו ברבע ל3 (כמעט אחרונים אם לא אחרונים בקו החלוקה).
פנינו לויקטורי והדבר היחיד שהיו מוכנים לעשות עבורנו הוא לבטל את דמי המשלוח וכפי שאמר נציג השירות 'אני המנהל ואני קובע שלא תקבלו שום פיצוי'
רציתי לדעת אם אכן כך? האם לא מגיע לנו שום פיצוי?
תודה |
|
|