| מחבר: | חן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 23/01/2019 |
| שעה: | 13:49:39 |
|
היי,
קניתי מחשב נייד יוקרתי בשנת 2016, והרחבתי תקופת אחריות למשך שנתיים נוספות.
בסוף שנת 2016 עוד בטרם היה למחשב שנה, נשמעו קולות של קליקים מהציר המרכזי של המחשב והוא נשלח לתיקון הבעיה שנפתרה באותה תקופה.
כעת, לקראת סוף תקופת האחריות על המחשב התחלתי שוב לשמוע את אותן הקולות ולכן שלחתי את המחשב למעבדה (תחת אחריות) לבדיקה וטיפול בתקלה.
הטכנאי במעבדה התקשר אליי ועדכן אותי שהוא לא מזהה שום בעיה עם המחשב, אבל הוא ידאג לחזק את הברגים בתוך המחשב.
יום למחרת כבר תואם לי איסוף של המחשב (שרק חוזקו בו הברגים).
אספתי את המחשב וכבר באותו הרגע הבחנתי שיש שברים וסדקים שלא היו במחשב מלפני, החברה ביקשה שאשלח תמונות של הנזק ואת המחשב שנית למעבדה בכדי לבדוק את זה, וכך עשיתי.
כעבור זמן מה קיבלתי מהם הודעה שהמחשב מוכן ושבוצע החלפה של החלקים הסדוקים במחשב, תואם איסוף ואספתי את המחשב שלי בחזרה.
שוב פעם להפתעתי, המחשב חזר אליי עם פגם חדש שלא היה קיים מלפני, דפיקה במסך (במסגרת שלו - לא בתצוגה), ולא טופלו כל השברים והסדקים שנוצרו בעקבות הטיפול הקודם במעבדה שלהם.
לכן התקשרתי אליהם שנית, שוב פעם שלחתי להם מיילים שמציינים את הבעיה ותמונות, ושוב פעם לקחו לי את המחשב לתיקון.
אך הפעם, כנראה בגלל שתמה האחריות על המחשב (למרות שזה בכלל לא נכון, משום מה האחריות על המחשב שלי התחילה איזה חודש-חודשיים לפני שבכלל קניתי אותו - יש לי קבלה על זה שהאחריות כבר כיום פגה תוקף, ועדיין לא עברו 3 שנים מרגע רכישת המחשב) הם טענו שהפגיעה היא "מינורית" ולכן לא יתקנו אותה.
מבחינתי כצרכן - נתתי מוצר מושלם, ללא כל פגם, שאני שומר עליו כ-3 שנים, והמעבדה שלהם עשתה לי נזק קוסמטי שלא מוכנים לקחת עליו אחריות כעת.
כמו כן החברה לא מפסיקה לטרטר אותי, לא מוסרת לי את המחשב למרות שכל פעם נציג שלהם אומר לי שאני יקבל את המחשב "מחר", כש"מחר" מגיע ואני מתקשר הם "מבררים" פרטים ואומרים שיתקשרו ויצרו איתי קשר - דבר שאף פעם לא קורה. אני כבר על בסיס כמעט יומי מתקשר אליהם.
אני רודף אחריהם בכדי לקבל את המחשב שלי, מה גם שבחוצפתם הרבה אמרו לי בשיחה אחת שהמחשב שלי כבר לא באחריות ולכן כנראה שאשלם על משלוח בחזרה (להזכירכם, המחשב נשלח כשהוא תחת אחריות! ובכלל לא פגה לי האחריות עפ"י הקבלה של המוצר (תאריך הרכישה))
אני עובד בתחום המחשבים וזה המחשב היחידי שיש לי בבית, כבר מתחילת חודש דצמבר 2018 אני מטורטר ע"י חברה זו, לא מסוגל ללמוד דרך הבית דברים בתחום שלי, לא יכול לבצע עבודות דרך הבית, והנושא הזה בכלל לא נתפס ולא הגיוני לי שחברה מרשה לעצמה להתנהג ככה בחוסר אחריות.
מחיפושים ברשת גיליתי שזה משהו שלא רק אני חווה אלא המון אנשים, יש כתבות באתרים, יש פוסטים של אנשים אודות השירות של החברה הנ"ל.
יש לי את הקבלה שקיבלתי מהמסירות של המחשב לחברת שליחויות (פעם ראשונה ששלחתי - לא מצויינים פגמים כלל, ומפעם שניה ואילך - מצויינים פגמים במחשב בעת המסירה לשליח) כמו כן יש לי תמונות של הפגיעה במחשב ואת הסיבה שזה קרה בעקבות טעות של הטכנאי שלהם, תמונות של פוסטים שמצאתי ברחבי האינטרנט שמתארים שירות נוראי ומקרים שדומים למקרה שלי.
לכן אני פונה אליכם להתייעצות, מה אני יכול לעשות בנידון? למה קורה מצב כזה שבשליחת מוצר חשמלי לתיקון (מחשב) המעבדה יכולה לעשות נזק קוסמטי במחשב ואז לטעון שזה פגיעה "מינורית" ולא לקחת אחריות על הפגיעה? זה נשמע לי כמו התנהגות לא הגיונית.
תודה רבה
|
|
|