חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

כורסה פגומה ולא מה שהוזמנה
מחבר:עליזה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:24/01/2019
שעה:16:38:04

בתאריך 8.1.19 רכשתי ספא פינתית מחנות "יופי של ריהוט" סניף רמות ירושלים. כאשר בדקתי את הספא בחנות היא הייתה מרופדת מאוד ונוחה להפליא עם קפיצים ויציבה. בדקתי אותה מספר פעמים בישיבה ואף בשכיבה מאחר ואני בחודש תשיעי להריון ובשמירת הריון מחודש 3!!! . נאמר לי בחנות שאוכל לבקש סוג וצבע בד, רגליים ניקל וכרית שלמה אחת במקום שתיים מופרדות. ביום שלישי האחרון כאשר הייתי בבדיקות חשובות וביקשתי שיגיעו כאשר אני נמצאת בבית נאמר לי על ידי המוביל שאין ברירה והספא תגיע בכל אופן מכיוון שהיא כבר על המשאית!
בן הזוג שלי שלא היה מעורב בבחירת הספא ורק בתשלום קיבל את הספא ושילם עוד 350 שח הובלה. כשעה לאחר מכן הגעתי לבית וחשכו עיניי! לא היו רגלי ניקל!, תפר לא קשור נמצא באמצע הספא!, ובלתי אפשרי לשבת על הספא כי היא פשוט עשוייה מעץ לא מרופדת בכלל לא נוחה בעליל!! לא יציבה! כאשר יושבים עליה יש רעש שהיא זזה לצדדים! אני לא מבינה בבניית רהיטים ואני שנייה לפני לידה ולא יתכן שאשאר ללא ספא!
כאשר התקשרתי לסניף בפעם הראשנה ענתה לי בחורה שדחתה אותי כי טענה שמאוחר מידי ושאתקשר למחרת, למחרת התקשרתי שוב וענתה לי בחורה בשם סלי שהייתה לא נעימה ואמרה שאין אפשרות לבטל את העסקה! שהם יקחו אותה יבדקו ואם יש צורך יתקנו ויקח 21 ימי עבודה עד שאקבל ספא!! מלבד זאת דיברה בצורה נורא לא נעימה ואף הרגשתי מותקפת ממנה וכשאמרתי שאערב משטרה היא ניתקה לי את השיחה בפנים!
לאחר כ3 שעות התקשר אלי בחור בשם אפריים ומאחר והרגשתי שהכעס גורם לי להרגיש לא טוב וכמעט הגעתי לבית החולים והוא אמר לי שאין אפשרות לבטל עסקה כי נגמרו 14 ימי עבודה מאז שהזמנתי, וניסיתי להסביר לו שרק אתמול קיבלתי את הספא הוא עדיין לא היה מוכן לבטל
הסכמתי שיגיעו לקחת את הספא לתקנה בתנאי שאקבל ספא חלופית. יום למחרת התקשר אלי המוביל לשאול אם יכול להגיע רק לראות את הספא והסברתי לו את מה שסוכם עם אפריים.
הספא עלתה לי כ4000 שח ואין ברצוני לקבל סחורה כזו זולה שבמחיר כזה אוכל לקנות ספא איכותית הרבה יותר! אני אמורה לחזור מבית החולים עם תינוקת ושיהיה לי מקום נוח וטוב ובמקום זה אני מתעסקת בכעסים מיותרים וסובלת כל רגע שהספא נמצאת כאן ותופסת לי מקום והכי חשוב שזה בלתי אפשרי לשבת עליה!! מאז אני סובלת מאודד מכאבי גב ורגליים ויותר מהכל מאוכזבת!!
אשמח לקבל עזרה ממכם בהקדם האפשרי אני לא מבינה בחוקים ומה מותר או אסור לי לעשות אני מאוד רוצה לבטל את העסקה ולרכוש חדשה לפני שאלד.
24/1/2019 16:38 עליזה כורסה פגומה ולא מה שהוזמנה
28/1/2019 12:24 המועצה לצרכנות    re:כורסה פגומה ולא מה שהוזמנה