| מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 21/01/2019 |
| שעה: | 17:15:06 |
|
ניתן לי שירות החלפת מסך לפלאפון בחנות שנקראת S&K mobile שממוקמת בראשון לציון רחוב רוטשילד 2.
בעת הפקדת מכשיר הפלאפון שלי בידי בעל העסק קיבלתי קבלה עם סכום העסקה, תאריך, שמי, מספר הטלפון שלי, תיאור התקלה, וסוג המכשיר.
לאחר כמה ימים כשהגעתי לאסוף את המכשיר לאחר תיקון המסך נאמר לי ע"י בחור צעיר שעובד בחנות (ולא בעל החנות) שלא שילמתי ועלי לשלם כאשר למיטב זיכרוני אכן שילמתי מראש. לאחר וויכוחים עם הבחור הצעיר ובעל החנות דרך הטלפון, שאמרו לי שהם לא נוהגים לקחת תשלום מראש ורק לאחר התיקון, שילמתי את הסכום הנדרש ועזבתי בשל קוצר הזמן שהיה ברשותי באותה העת. יום לאחר מכן שבתי לחנות ונפגשתי עם בעל החנות. הבחנתי כי ישנה מצלמה הממוקמת בדיוק על הקופה ועמדת השירות שבה בוצעה העסקה מלכתחילה ולכן בשל העובדה כי הוויכוח אם אכן בוצע התשלום היה מילה שלי מול מילה שלו ביקשתי ממנו אם יוכל לבדוק בהקלטת המצלמה של אותו היום בו בוצעה העסקה בכדי שנוכל לאמת את העניין. לאחר ויכוח מתמשך, שבו חזר וציין מספר פעמים בעל העסק כי עפ"י נוהל החנות לא נוטים לגבות תשלום מראש על תיקונים, התעקשתי כי יבדוק בהקלטות המצלמה בכדי שנוכל לסגור את התיק וליישר את הדברים ובסופו של דבר הויכוח הסתיים באמירה מוחלטת שלו כי לא יעשה הדבר כי זה תהליך מורכב מול חברת הביטוח והוא לא מוכן לזה. הנדתי את ראשי באמרי תודה ועזבתי את המקום.
ברצוני לדרוש מבעל העסק לחשוף בפני את ההקלטות בכדי לאמת את הדברים, האם זוהי זכותי? |
|
|