| ![]() |
| תיקון מחשב במסגרת אחריות יבואן רשמי | ||
| מחבר: | יבגני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 22/01/2019 | |
| שעה: | 10:44:47 | |
| שלום,
לפני שלושה חודשים רכשתי מחשב מתקדם מחברת LENOVO. לאחר 48 יום בעקבות פגם במקלדת המחשב ולאחר מספר בירורים מול נציגי החברה שלחתי את המחשב לתיקון במסגרת האחריות והובטח לי כי תוך 10 ימי עסקים המחשב יצא ממעבדות החברה (הכל מתועד בהקלטות) לאחר 10 ימי העסקים יצרתי קשר עם החברה ונאמר לי כי הנושא הועבר להנהלת החברה וכי תוך 7 ימים יצרו איתי קשר מההנהלה. לאחר 21 ימים מאז המחשב נכנס למעבדה, במהלכם אני יוצר מספר פעמים קשר עם המוקד כדי לקבל תשובות, לא יצרו איתי קשר מההנהלה ובסוף יום העבודה ה-21 נשלח אלי מייל שההנהלה תיצור איתי קשר בשבוע הבא. רק ביום ה-23 ובעקבות יצירת קשר שאני יזמתי, קיבלתי הצעה למחשב חלופי אבל בעל מערכת הפעלה ירודה מהמערכת שאני רכשתי (שאר תכונות המחשב זהות, אבל רכשתי בכוונה תחילה מחשב עם מערכת הפעלה משוכללת יותר , PRO לעומת HOME). ביקשתי מנציג השירות שיעביר כי אני מעוניין שהנהלת החברה תחזור אלי כי הפתרון לא מקובל עלי וכי אני מעוניין אולי לקבל זיכוי על העסקה (רכשתי את הדגם החדיש ביותר בזמנו ומחשב בעל הביצועים הגבוהים ביותר לאותו דגם ומתוך הבנה כי לא ניתן להסתמך על המוצר רציתי להבין האם יוכלו לזכות אותי או להציע משהו נוסף). הובטח לי כנציג ההנהלה יחזור אלי תוך עד 48 שעות, כמובן שזה לא קרה ולאחר שחזר אלי אמר שאין ביכולתו לעזור לי ועלי לשלוח שוב מייל ולהגיד שאני לא מעוניין בהצעה. כיום אני מחכה מעל חודש לפתרון וכל פעם מקבל מיילים שהנושא בטיפול ויצרו איתי קשר תוך X זמן. מה אני יכול לעשות במצב כזה? האם יש חוק שמגן עלי ומגביל את החברה לזמן מסויים בטיפול במקרה שלי ? האם האופציות העומדות לרשותי הן לקבל את ההצעה של המחשב בעל מערכת ההפעלה הירודה יותר או להמתין לתיקון המשחב שלי? כי אלו החלופות היחידות שהחברה מציעה לי. אני מרגיש שפשוט מושכים את הזמן עד שחלקי החילוף למחשב ששלחתי יגיעו ובינתיים לאף אחד לא אכפת שיש לקוח שנמצא כבר מעל חודש ללא המוצר שרכש (מעל 30% מהזמן מאז שרכשתי את המוצר הוא לא נמצא ברשותי ואני עסוק בהתכתבויות ושיחות חסרות תועלת עם נציגים שלא יכולים לעשות דבר, מדובר במחשב שהחברה מגדירה כפרימיום ועלה לי המון כסף). כמובן שניסיתי לפנות להנהלת החברה ישירות אבל הם לא עונים. תודה מראש, יבגני | ||
| 22/1/2019 10:44 | יבגני |
תיקון מחשב במסגרת אחריות יבואן רשמי |
| 22/1/2019 13:09 | יבגני |
re:תיקון מחשב במסגרת אחריות יבואן רשמי |
| 23/1/2019 13:42 | המועצה לצרכנות |
re:re:תיקון מחשב במסגרת אחריות יבואן רשמי |