| ![]() |
| ביטול קורס | ||
| מחבר: | הודיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 21/01/2019 | |
| שעה: | 18:11:52 | |
| שלום. לפני כחצי שנה נרשמתי לקורס דרך הטלפון שם הובטחו לי הרים וגבעות על לימודים דרך סרטונים מעולים ומקיפים וליווי צמוד של מורים הכי מומחים בנושא עי שליטה מרחוק במחשב והסברים מפורטים והדגמות. המציאות לצערי לא תאמה להבטחות ומצאתי את עצמי מקשיבה לשיעורים מוקלטים שיש בהם המון פגמים, חוזרים על אותו הדבר מיליון פעם. יש אפילו תקלות בסרטונים כמו הקראת הטקסט ע״י הקריין כמה פעמים בלי שטרחו אפילו לחתוך את מה שלא צריך ולסדר את הסירטון. בנוסף השיעורים עם המדריך התבררו כשיעורים עם מדריך אחר כל פעם שלא היו מקצועיים.. כל פעם שקבעתי שיעור עם מדריך קבעו לי עם בן אדם חדש כי המדריך הקודם התפטר או פוטר. ככה עברתי 3 מדריכים שאחרי שיעור אחד איתם כבר לא עבדו במקום ושוב הייתי צריכה להתחיל את כל ההיכרות ולהסביר איפה אני עומדת בחומר למדריך החדש. בנוסף היו המון תקלות כמו קביעת שיעור עם מדריך שלא מלמד את הנושא שאני לומדת, כי הם טעו וקבעו לי שיעור עם מדריך שלא קשור לנושא ועוד ועוד..
אני פניתי לשירות הלקוחות שלהם כמה פעמים וביקשתי לבטל את החוזה והם ניסו לפצות שוב ושוב ולשכנע אותי להשאר עם הוספת שיעור למכסת השיעורים שלי והבטחות חוזרות שהדבר לא יחזור על עצמו. אבל אני כבר לא מעוניינת בשום דבר. בזמן האחרון ניסיתי לפנות אליהם שוב אבל הם כבר מתעלמים מההודעות שלי ולא חוזרים אלי. אני משלמת להם כ5,600 שח בתשלומים לשנה (12 תשלומים) ועדיין משלמת אבל כבר לא צורכת את התוכן והשיעורים. אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות כי את הכסף הם כמובן לא מוכנים להחזיר. השאלה שלי אם החוק עומד לטובתי בעניין? האם אפשר לבטל את העסקה ולהחזיר את הכסף או לפחות להפסיק לשלם רק על סמך השירות הגרוע שלהם וזה שלא קיבלתי מה שבאמת הבטיחו וסיפרו לי? בנוסף יש לי הקלטה של הבחורה שמכרה לי את הקורס שהיא מתחייבת בפני שאם אני לא אצליח תוך חצי שנה להכניס משכורת קבוע מהמקצוע שנלמד בקורס, תוך חצי שנה- אני אהיה זכרית לעד 21% החזר מסכום הקורס ששילמתי. הבעיה היא שזה גרושים ועד שאני כבר אסיים לשלם ההחזר הזה יהיה פעוט. מה עלי לעשות? האם הקלטה שלה תופסת מבחינה משפטית? והאפ יש סיכוי להחזר מלא של הכסף? תודה מראש. | ||
| 21/1/2019 18:11 | הודיה |
ביטול קורס |
| 22/1/2019 16:29 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול קורס |