| ![]() |
| עזרה בביטול עיסקה | ||
| מחבר: | דוד ירדנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 18/01/2019 | |
| שעה: | 15:22:09 | |
| אני אזרח ותיק כבת 78 וחצי (ילידת 7.9.1940).
אני כותבת בקשתי זו בעזרת מכרה, כיון שאינני מצויה בנבכי האינטרנט. בתאריך 30.12.18 רכשתי שני שולחנות קטנטנים בסכום של 2,200 ש"ח בחנות רהיטים, "לובלינר" ברחוב הרצל 45 בתל אביב. בתאריך 15.1.19 הובלו השולחנות לביתי. להפתעתי, הצבע של השולחנות לא תאם את הצבע שראיתי בחנות. סרבתי לקבלם וביקשתי מהמוביל להחזירם. לצערי, המוביל בתאום טלפוני עם החנות סרב לבקשתי, והשאיר השולחנות בביתי. לא השלמתי עם העניין ופניתי לעזרת מכרה, שסייעה לי להעמיס את השולחנות ולהחזירם לחנות באופן מיידי עוד באותו בוקר. לצערי, התגובה בחנות הייתה קשה ולא נעימה בשלב ראשון, ובהמשך הלכה עליי אימים תוך איומים כדלקמן: מה פתאום החזרת את השולחנות על דעת עצמך, את לא אמורה לנהוג כך. בדקתי שוב את צבע השולחנות שבתצוגה, והתברר לי שהתאורה בחנות מסלפת את הצבע המקורי, ולא ניתן להבחין בשינוי. אם הייתי יודעת, שהצבע המקורי שונה מהצבע שרואים, בשום פנים ואופן לא הייתי רוכשת את השולחנות האלה. לפיכך, ביקשתי לבטל את העיסקה, אולם התגובה בה נתקלתי היתה קשה והתוקפנות הרקיעה שחקים. נאמר לי, שלא ניתן לבטל את העיסקה, החנות איננה מחסן ואני חייבת לקחת משם את השולחנות בחזרה. יתר על כן, איימו להוציא את השולנות לרחוב, ואף הדגימו זאת בפועל. רק לאחר שהמכרה שלי תעדה את השולחנות בתוך החנות, הסכימו לאפשר לי להשאיר את השולחנות בחנות ולשקול להחליף צבע בתוספת של 400 ש"ח למחיר הקניה. לאחר שהגעתי לביתי, ונרגעתי מעט מסערת הנפש בה הייתי נתונה, שקלתי שוב את ההצעה ואני נאלצת לדחות אותה ולבטל את העיסקה הן משום התוספת במחיר, והן משום שלא ראיתי בחנות צבע מתאים. אין לי את הכוחות הנפשיים להתמודד עם החנות לאור החוויות שכבר עברתי, ואני מבקשת את עזרתכם מול החנות לביטול העיסקה. בתודה ובברכה, ירדנה דוד, ת.ז. 9062027, טל' 0522776447. | ||
| 18/1/2019 15:22 | דוד ירדנה |
עזרה בביטול עיסקה |
| 20/1/2019 16:49 | המועצה לצרכנות |
re:עזרה בביטול עיסקה |