| ![]() |
| ביטול עסקת רהיטים | ||
| מחבר: | חיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 16/01/2019 | |
| שעה: | 14:02:21 | |
| רכשתי כוורות מדפים MDF מחנות רהיטים בב''ב, (מידות לפי דגמים בקטלוג, צבע לפי בחירה)
כאשר המתקין מטעם החנות הגיע לא הסכים להתקין בשום אופן מעל מיטה של ילד. הוא טוען שזה עשוי להיות לא בטיחותי. בשעת הרכישה לא נאמר לי כלום לגבי מגבלה זו. אגב, הובטח לי בע''פ אספקה 'עד חודש' 'וישתדלו לזרז עוד קודם' בפועל סופק אחרי חודש וחצי וכבר התקשרתי לומר להם שאני מעונינת בביטול העסקה עקב האיחור ואז נלחצו וקבעו מיד זמן אספקה. הם לא עמדו מאחורי המילה שלהם 'עד חודש' וטענו לאחר מעשה שיכולים להיות עיכובים. תכל'ס אני חוששת על היתכנות של פגם ביצור שזה בנוי באופן/עשוי מחומר לא בטיחותי שלכן הוא חושש להתקין... וכן אם זה לא תלוי במקום שרציתי אני רוצה להחזיר את זה לחנות ולקבל החזר כספי וזהו. הכוורות לא הורכבו והוזמנו מקטלוג דגמים עם בחירת צבעים מתוך קטלוג צבעים. הבעיה שאחרי כל הסחבת כעת עברו יותר מ14 יום מאז שסופק המוצר אבל אני כבר ביקשתי לבטל קודם רק שהכל היה בע''פ ולא החזרתי לחנות כמו''כ לטענתי יש כאן הטעיה: מגבלה בשימוש שלא נאמרה ללקוח בשעת ביצוע העסקה. מה החוק אומר בענין: אספקה מאוחרת מגבלה בשימוש שלא נאמרה אמירה שאי אפשר להחזיר את המוצר כי נחשב הזמנה מיוחדת. | ||
| 16/1/2019 14:02 | חיה |
ביטול עסקת רהיטים |
| 16/1/2019 16:50 | חיה |
re:ביטול עסקת רהיטים |
| 20/1/2019 10:24 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עסקת רהיטים |