חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקה על ארון אמבטיה
מחבר:דוד רבינוביץ (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/01/2019
שעה:22:32:59

בס"ד

בתאריך 14/10/18 קניתי ארון אמבטיה עם שתי כיורים ושתי מראות, לפי מידות האספקה היתה אמורה להיות תוך חודש .
ב-1/11/18 תואם מודד מטעם החברה שלא הגיע . כשהתקשרתי אליו אמר שנמצא בצפון בסוף נאלצתי לקבוע יום נוסף למדידה 4/11/18.
ב-19/11/18 הותקן הארון אמבטיה אך הדלתות שהותקנו היו לא אינטגרליות (פתיחה באמצעות מגרעת) כפי שמצויין בהזמנה אלא דלתות רגילות . בשביל להכניס את הארון לחדר רחצה גררו אותו על הדופן השמאלית וקילפו מעט את הצבע של הדופן מלמטה. שתי המראות הותקנו על הקיר אך נאמר שהגודל לא מתאים ויביאו מראה אחת ארוכה.
ב-5/12/18 באו להתקין דלתות אינטגרליות אך הן לא היו מתאימות. באותו המעמד בוצעו קדיחות בבוצ'ר בשביל כיורים שהיו לא סמטריות והמתקין עשה שריטות בבוצ'ר. הותקנה המראה אך עקום על הקדיחות של שתי המראות שלא התאימו.
ב-26/12 הגיעו להחליף את הבוצ'ר ואת הדופן השמאלית של הארון שהיו בה שריטות ,אך הבוצר היה קצר מדי לגדול הארון.
ב-8/1/19 באו להתקין את הבוצ'ר ולהחליף את הדופן השמאלית אך הדופן היתה ארוכה מדי אז המתקין התחיל לנסר את הדופן בביתי עם מסור חשמלי. במעמד זה הסבלנות שלי נגמרה פניתי למנהל החברה וביקשתי לקחת את הארון ולהחזיר את הכסף- שיחה על החזרת הכסף היתה כבר ב-26/12 אך בסוף הסכמתי לעוד הגעה שלהם . המנהל מצידו אמר שהוא יכול לסדר את זה עוד באותו היום יקח את הדופן לחבר שלו בעיר סמוכה ועוד חצי שעה יחזרו להתקין.
כיוון שאיבדתי את האמון בחברה לא הסכמתי לזה. כמו כן לא נתתי להם להרכיב את הבוצ'ר, כיוון שהדופן שהגיע לא מתאימה ונמאס לי לקבל את הארון בחלקים.
בשביל לחזק את הארון לקיר כיוון שהוא צף נעשו קדיחות וברגים מרובים בקרמיקה במקלחת הכללית.
החברה מסרבת להחזיר את הכסף שלי חזרה. החלק של הארון בלי חלק העליון של הבוצ'ר מקובע לקיר עם ברגים מרובים בקרמיקה שלי משום היותו ארון צף. המתקין לא הצליח לקבע אותו רגיל אז הוספו עוד ברגים על הברגים הקיימים.

השאלות שלי הן:
1.מה לעשות כדי להחזיר את הכסף שלי חזרה.
2.שלמתי חצי מהסכום בצ'ק מזומן וחצי פרסתי לתשלומים - האם מותר לי לעצור את התשלומים כיוון שזה לא מה שהזמנתי וכן כי הארון הוא ללא בוצ'ר כרגע.
3. אני כבר הרבה חודשים ללא כיורים וברזים במקלחת הזאת וחייב להזמין ארון אמבטיה מחברה אחרת- מה אני יכול לעשות עם ארון זה, כי בכל מקרה אצטרך לפרק אותו מהקיר כדי לשים חדש. החברה מסרבת לקחת אותו חזרה ולהחזיר את הכסף.

כל השיחות שלי היו מוקלטות ויש לי תיעוד טלפוני לכל פשלה של חברה זאת בטלפון.

הטלפון שלי הוא 0523432204 אשמח מאוד לעזרתכם
בתודה מראש,
דוד רבינוביץ
15/1/2019 22:32 דוד רבינוביץ ביטול עסקה על ארון אמבטיה
17/1/2019 09:44 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקה על ארון אמבטיה
17/1/2019 12:07 דוד רבינוביץ       re:re:ביטול עסקה על ארון אמבטיה