חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הוספת חיוב חודשי נוסף על מכשיר סלולר
מחבר:יקיר דו (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/01/2019
שעה:21:13:13

שלום רבב רכשתי מחברת סלקום מכשיר ב2016 בחודש 3 כתוב לי בדפים שקיבלתי שתשלום אחרון זה ב2019 חודש 3 אך החברה החליטה בלי לעדכן אותי מראש ליפני שדחפו לי לחשבונית עוד מועד חיוב עד חודש 4 פתאום החליטו לשנות למרות ששילמתי והוצאתי את הנשמה עים זה חוקי מה שעשו לי הכול התחיל קודם כול ליפני כחודש וחצי שעשו פריסה של תשלומים על הציוד שרכשתי מהם בלי לעדכן אותי ואמרו שבחודש 12 אני ישלם רק 1298 שקל אך בימקום זה חיוב אותי כפול כ3 אלף שקל אחרי זה שהחזירו את הפריסה כפי שהיה שאלתי זה ישפיע על המועד הסיום עבור כול ציוד קצה זה ישפיע על התשלום הסופי מתי זה היגמר אמרו שלא ואמרו שעל איפון 5 אס אני יסיים בחודש 3 2019 אך בימקום זה דחפו לי עוד מועד תשלום שזה בחודש 4 תשלום סופי פתאום החליטו לשנות פתאום עים הם חיבים לברר מה קרה ולימחוק את החיוב הנוסף שיש ולא לחיוב אותי בחודש 4 בנוסף כי יש לי מסמך של חודש 11 שכתוב לי שנישאר לי עוד 4 חודשים לשלם על המכשיר פתאום שוב אני מקבל שנישאר לי 4 חודשים לשלם ביגלל טעות של החברה עים זה חוקי מה שעשו לי ומה לעשות פניתי לחברה מלא פעמים אין מענה מאף אחד שם רציתי לדעת עים תוכלו לעזור לי בעינין זה
15/1/2019 21:13 יקיר דו הוספת חיוב חודשי נוסף על מכשיר סלולר