חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קניה שבוצעה ולא סופקה
מחבר:סמר מנסור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/01/2019
שעה:14:02:13

ב10.12.18 הייתי בסניף IL-MIKIAG במלחה ירושלים התכוונתי לקנות 4 מיקאפים כהטבת יום הולדת נשלחה לי למייל. ואז הוצעה לי חבילה של קונים 4 מקבלים 9, הסכמתי. סכום העסקה היה סביבות 9500 שח , המוכרת חייבה. ולחר החיוב היא מגלה שאין לה במלאי 9 מיקאפים (קיבלתי 8 במקום 9) ביקשתי לבטל את העסקה בגלל שאין מספיק במלאי אך המוכרות אמרו שתוך יומיים אמורים לקבל ורשמה על החשבונית שמגיע לי עוד אחד. לאחר שבוע כמובן שלא חזרו אלי נגשתי לחנות וביקשתי לקבל את המיקאפ אז אמרו שעוד לא קיבלו ושיחזרו אלי כאשר יקבלו תוך שבוע. יום למחרת התקשרתי ועדכנתי שירות לקוחות אז גם שירות לקוחות יצרו קשר עם החנות והודיעו לי שעוד שבוע יקבלו את המוצר ויתקשרו אלי. עבר חודש וחצי מאז ואני רודפת אחרי המוצר שחייבו ולא רכשתי. התקשרתי היום 15.01.19 לשירות לקוחות ומי שענתי לי אומרת שמי שטיפלה בך תחזור אליך להמשך טיפול. האם זה תקין? האם ניתן להגיש ביעה נגד החברה?
אני לקוחה קבועה שלהם שקונה תמיד בסכומים אבל אני מרגישה לא בסדר עם מה שעשו המוכרות בסניף מלחה( הפעם הראשונה שאני רוכשת מסניף זה) שחייבו עוד לפני לבדוק אם יש במלאי, וברגע שרציתי לבטל אז הבטיחו יומיים ועוד שבוע ושיעבור חודש וחצי בלי קבלת המוצר.
15/1/2019 14:02 סמר מנסור קניה שבוצעה ולא סופקה
16/1/2019 09:55 המועצה לצרכנות    re:קניה שבוצעה ולא סופקה