חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קניית תנור בעסקת און ליין ב 23/11 התנור הגיע תקול. הטכנאי שהגיע מטעם החברה הכריז עליו כתקול
מחבר:מרי אביב (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/01/2019
שעה:13:36:46

בתאריך ה 23/11 רכשתי בעסקת און ליין מסופר אלקטריק תנור של חברת סאוטר התנור סופק לי לאחר 18 ימי עבודה ולא כפי שנרשם באתר .
כשהתנערה הגיע הפעלתי אותו ומיד נשמע רעש חזק יצרתי קשר מייד עם החנות והם הורו לי מייד לכבות ולהזמין טכנאי.
הטכנאי שהגיע לאחר זמן רב באמצע יום העבודה נאלצתי לצאת מהעבודה הכריז על המוצר כתקול ולהחזירו לחברה.
התקשרתי לחברה ממנה רכשתי את התנור והסברתי שאני מעוניינת לבטל את העסקה היות והמוצר הגיע אלי תקול והיות והיום לאחר חודשיים עד לא מוכנים לאסוף ממני את התנור ולבטל את העסקה
אלא רק להביא אלי מוצר חדש.
ולאחר הבאת המוצר החדש אל ביתי תאסוף ממני החנות את המוצר החדש
ביקשתי והסברתי שוב ההתנהלות מול חברת פלרום נותנת השירות למוצרי סאוטר מחפירה אני לא מעוניינת להפסיד ימי עבודה נוספים וביקשתי שהחנות תאסוף את מוצר ותזכה אותי כפי שקניתי מהם
אחראי שירות הלקוחות בחנות. שי. הסביר שאין הוא יכול כי החברה לא מאשרת זאת
ולכן אני תקועה עם תנור שהוכרז כחוזר אל החברה. חודשיים לאחר שרכשתי אותו ומעולם לא נעשה בו שימוש ובלי יכולת לקבל כספי חזרה מבלי לאבד ימי עבודה נוספים בליגות שוב למובילים כיצד עלי להתנהל מולם ומה אומר החוק ?
תודה
מרי אביב
15/1/2019 13:36 מרי אביב קניית תנור בעסקת און ליין ב 23/11 התנור הגיע תקול. הטכנאי שהגיע מטעם החברה הכריז עליו כתקול
15/1/2019 15:10 מרי אביב    re:קניית תנור בעסקת און ליין ב 23/11 התנור הגיע תקול. הטכנאי שהגיע מטעם החברה הכריז עליו כתקול
16/1/2019 00:08 מרי אביב    במטול עסקת מכר כיצד פועלים ?
17/1/2019 10:29 המועצה לצרכנות    re:קניית תנור בעסקת און ליין ב 23/11 התנור הגיע תקול. הטכנאי שהגיע מטעם החברה הכריז עליו כתקול