חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החזר כספי
מחבר:ריהוט שהורכב עקום עם פגמים ושריטות (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/01/2019
שעה:12:45:58

רכשתי ארון ומיטת נוער בחנות. הרהוט הוזמן מהחברה שמייצרת רהיטים. רכישה נעשתה במזומן ב27.11.18. הובלה הגיע ב20.12.18 .ארון הורכב עקום עם מלא שריטות וגם היה פגם בארגז מצעים במיטה. באותו רגע הודעתי גם לחנות וגם למפעל שהמוצרים פגומים ואני מעוניינת לבטל עיסקה ורוצה לקבל כסף חזרה.
בהתחלה אמרו לי לפנות לשירות לקוחות ולשלוח להם תמונות עם כל הפגמים הקיימים ויטפלו לי בבעיה. שלחתי תמונות במייל ובווצאפ למפעל וגם לווצאפ לחנות, במקביל שלחתי מכתב לחנות שהמוצר פגום ואני רוצה לבטל עיסקה אחרת יפנה לבית המשפט. אבל חזרו אלי למחרת ואמרו שארון הוזמן ב"עיצוב אישי" ואין על זה החזר כספי(אני עדיין לא יודעת האם ארון שלי נקרא "עיצוב אישי" כי סך הכל גודלו סטנדרטי 2.2מטר והיה צבע לבחרה כמו בכל חנויות רהיטים) זה דבר ראשון.דבר שני חזרו אלי באותו יום וקבעו שיגיע איש מקצוע מטעם המפעל לראות את הנזק ב24.12 .אבל ב24.12 התקשרו ואמרו שרוצים להגיע שעתיים לפני הזמן שהיה נקבע וסירבתי הגעתו. לאחר הדברים קבעו מועד אחר ל13.01.19 והגיע בן אדם שבכלל לא היה מעודכן על כל הבעיות שפרטתי במיילים ווצאפים רבים ושוב התקשר למפעיל והודיע להם שבאמת קיימת בעיה. עד עכשיו במשך כ3שבועות אני לא יכול להשתמש בארון שגורם לי נזק נפשי ופיזי. האם עדיין יש אפשרות לתבוע את החנות או חברה שדרכם הוזמן ארון ומיטה?
14/1/2019 12:45 ריהוט שהורכב עקום עם פגמים ושריטות החזר כספי
15/1/2019 10:11 המועצה לצרכנות    re:החזר כספי
16/1/2019 07:59 ריהוט שהורכב עקום עם פגמים ושריטות       re:re:החזר כספי