| ![]() |
| בזק בינלאומי חייבו אותי בסכום מופקע במשך שנים | ||
| מחבר: | לקוח שנפגע (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 14/01/2019 | |
| שעה: | 10:30:15 | |
| שלום,
בשנת 2012 עשיתי ספק אינטרנט של 12 מגה בבזק בינלאומי ב-60 שקלים. מאז מחירי השוק התעדכנו וכבר שנים המחיר נע בסביבות 20-30 שקלים. בזק בינלאומי מעולם לא עדכנו אותי בנושא, לא שלחו SMSים על סיום החבילה. כמו כן, את כל החשבוניות הם שלחו למייל שלא אני עדכנתי אותם בו ולא הייתי מודע לקיומו (מסוג bezeqint שנפתח אוטומטית). כיום המייל הזה בכלל לא קיים משום שהם סגרו כבר את השירות. אף על פי כן, הם לא טרחו ליצור קשר ולעדכן אצלם מייל תקין למשלוח חשבוניות. בשיחות מול השירות במהלך השנים מעולם לא התריעו בפניי שיש לעדכן את החבילה או שלא מעודכן אצלם מייל. אין ספק שאם הייתי מקבל מיילים לאחד מהחשבונות הייתי שם לב למחיר המופקע ומבקש לעדכן חבילה, אך החיובים הופיעו רק בישראכרט, שבמקרה שלי עמוס בחיובים ולכן לא שמתי לב לעניין עד היום. בזק בינלאומי הודו שאני משלם מחיר מופקע כבר שנים, אך אמרו שהם לא מעוניינים בשום אופן לתת לי החזר רטרואקטיבי. מעבר לזה שההתנהלות שלהם מפלה ולא מוסרית, רציתי לשאול אם יש פה קייס משפטי, משום שלא קיבלתי חשבוניות למייל תקין וגם לא עדכונים או התראות לפלאפון בנושא סיום החבילה. מדובר בהפסד מצטבר של אלפי שקלים. תודה | ||
| 14/1/2019 10:30 | לקוח שנפגע |
בזק בינלאומי חייבו אותי בסכום מופקע במשך שנים |
| 14/1/2019 13:19 | המועצה לצרכנות |
re:בזק בינלאומי חייבו אותי בסכום מופקע במשך שנים |