| מחבר: | לימור (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 13/01/2019 |
| שעה: | 09:43:37 |
|
היי אנחנו עשינו לצערנו הרב עיסקה עם חברת אפיקים מכיוון שרצינו מכשיר שיהיה כשר לשבת
קיבלנו את המכשיר ביום שאני לא הייתי בבית הגעתי למחרת וטעם המים היה מגעיל ביקשתי לבטל את העיסקה וככה התחילה מסכת ייסורים החברה סירבה לבטל והסכימה רק אם נשלם להם 800 שח דמי ביטול למרות שנאמר לנו שיש אפשרות ביטול של 14 ימים בזמן השה שלחו לפה טכנאים שיחליפו לי מכשירים "יתקנו" לי את טעם הלוואי במים .
החברה טוענת שמי שיחליט אם למים יש טעם לוואי זה לא הלקוח אלא הטכנאי שלהם דבר הזוי ולא הגיוני אחרי דין ודברים הובטח לי שאם הטעם של המים לא יהה טעים עבורי תבוטל העיסקה וכמובן שהם לא עמדו בהסכם וטענו שלא הובטחלי דבר למרות שבשיחה היינו אני ובעלי על הקו והבוטח לנו הדבר פשוט שיקרו במצח נחושה והמשיכו לסרבה לבטל והמשיכו לשלוח טכנאים הגשתי להם מכתב לפני שאפנה לבית דין לתביעות קטנות וחזר אליי מנהל והבטיח לי ניסיון אחרון שאם לא יצלח נבטל עיסקה ולא קרה כלום ושוב הם לא עמדו במילתם וטענו שלא זה מה שסוכם רצו לשלוח שוב טכנאי שייתקן /יטעם /יבדוק כמובן שלא הסכמתי ואני מרגישה חסרת אונים מול חברה שמשקרת לצרכן מבטיחה ולא מקיימת וכובלת אותו תחת איומים וסחיטה שיבטלו עיסקה רק אם אשלם להם 800 שח וזה למרות שביקשתי לבטל את העיסקה מההתחלה
אשמח לשמוע את תשובתכם מה עליי לעשות המוצר לא בשימוש האם אני יכולה לבטל את עיסקה האשראי ולתבוע אותם איך אני מסיימת את הסיפור הנורא הזה שעולה לי בהמון עוגמת נפש
בברכה לימור |
|
|