חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

כרטיסייה בסטודיו לריקוד
מחבר:רות (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:09/01/2019
שעה:13:31:53

ואני וחברה רכשנו כרטיסיות בסטודיו לריקוד בחודש יולי (ולא עדכנו אותנו שהיא לזמן מוגבל). הגענו למספר שיעורים ובערך בחודש נובמבר המנהלת ציינה שתכף נגמר התוקף, הסברנו לה שלא ידענו מזה ושלא נספיק לממש את יתר השיעורים עד תאריך הסיום והיא הסכימה להאריך לנו לפרק זמן נוסף (עד ה30.1).
לאחר כמה שבועות חברה שלי התאשפזה ולא יכלה לנצל את השיעורים שנותרו אז ביקשה מהמנהלת פתרון והיא ענתה שהיא יכולה למכור את השיעורים למישהי אחרת.

אני המשכתי ללכת לבדי לשיעורים עד שנקעתי את היד ואני כרגע במנוחה של שבועיים בהוראה של רופא. ביקשתי מהמנהלת להקפיא את השיעורים כי אני לא אספיק לנצל את השיעורים עד תאריך הסיום(שבוע וחצי בלבד), והיא בתגובה אמרה שאין לה מה לעשות עם זה חוץ מלכבד את הזמן שנותר(שאני אלך לשיעורים או שאמכור אותם) ומעבר לזה היא טוענת שזה ניצול שאני וחברה שלי עשינו לה קטע (לא ברור למה היא מתכוונת כי הכסף כבר שולם מראש). כרגע היא לא נותנת לי פתרון אחר ונשארו לי 5 שיעורים בסך 325 ש"ח. מעבר לזה אני אציין שהם מבטלים המון שיעורים מה שמקשה על השתתפות רציפה.
אשמח לעזרה, תודה רבה!
9/1/2019 13:31 רות כרטיסייה בסטודיו לריקוד
10/1/2019 09:18 המועצה לצרכנות    re:כרטיסייה בסטודיו לריקוד
10/1/2019 10:05 רות       re:re:כרטיסייה בסטודיו לריקוד
10/1/2019 10:36 המועצה לצרכנות          re:re:כרטיסייה בסטודיו לריקוד