חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

דיחוי באספקת מוצר וסירוב לבטל עסקה
מחבר:מסאלחה קאסם (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:09/01/2019
שעה:13:00:59

שלום רב בתאריך 12.12.18 רכשתי מסך טלויזיה מאתר גיטאט ומועד האספקה המצויין הוא "עד שישה ימי עסקים" שזה היה חשוב לי מאוד כי הטלויזיה שלי התקלקלה לאחר כ 12 ימי עסקים פניתי לאתר בבקשה לספק לי המוצר והתחילו לספק לי תשובות מוזרות למדי בסגנון : אין לנו מענה מהסק , הספק יחזיר תשובה ועוד ועוד תשובות שלא מתקבלות על הדעת , בשלב זה התחלתי לנהל את השיח שלי איתם דרך התכתבות בשביל לשמור את התגובות המוזרות שלהם , ביום ד ה 30.12.18 טסתי לחו"ל "והתחננתי" שישלימו ויסגרו את העניין לפני הטיסה כי לא אוכל להיות איתם בקשר אך לשווא , מסרתי להם מס' טלפון של אבי וגיסתי והמשכתי להתכתב איתם במסנג'ר של הפיסבוק והכל שמור , בסופו של דבר (אחרי איומיי לבטל העסקה ולתבוע) הספק יצר קשר עם אבי וביקש שימתין בבית ביום שישי ה 03.01.19 ואף נתן לו מס' טלפון אישי שלו לצורך תיאום (במידה ולא יגיע) ביום ו' הספק לא הגיע וסגר את הטלפון שלו ואבי המתין לשווא , ביום א' חזרתי ארצה והמשכתי לשוחח ולהתכתב עם האתר שסירב לקחת כל אחריות ואף זלזלו בי בתגובות שלהם , לבסוף ולאחר שאיימתי לבטל את העסקה ואף לתבוע הצליחו להשיג את הספק שחזר אלי בהפתעה מוחלטת ומסר כי הוא "מוכן" לספק לי את הטלויזיה "בתנאי" שאני אסכים לקבל אותו ללא אריזתו המקורית כי המוצר גדול ולא יכול לשים אותו ברכב והוא יכול להכניסו רק ללא אריזתו . בהתחלה ומייאוש הסכמתי ואחרי שעה עשיתי חושבים וחזרתי לאתר בזעם עם עצם ההצעה הזאת וביקשתי לבטל את העסקה והכל קרה בהתכתבות , מהצד השני היא אמרה לי שאין כל בעיה וכי עלי לסרב לקבל את המוצר!והיא תדאג לבטל את העסקה . וכאן מתחילה סאגה חדשה מאתר גיטאיט ומאלכול ומהספק התקשרו אלי שוב ושוב בנסיון לשכנעי לא לבטל את העסקה אך עדין לא היה להם פתרון לאספקה , המשכתי להתכתב איתם ויותר נכון להתכתש איתם עד שחזר אלי נציג מנותק מהמציאות ולא נעים ומסר כי הוא רוצה לתאם אספקה "לימים הקרובים" רתחתי מזעם מהניתוק שלו מהמציאות - אספקה אחרי כחודש למוצר שהיה צריך להיות מסופק אחרי שישה ימים והשיחה הסתימה בטונים גבוהים ומאתמול אין כל תגובה . שערוריה בכל קנה מידה , חוסר טקט ומקצועיות וזלזול קשה בלקוח אנא עזרתכם כי לי אין כוח מול כזה גוף
9/1/2019 13:00 מסאלחה קאסם דיחוי באספקת מוצר וסירוב לבטל עסקה
9/1/2019 13:02 מסאלחה קאסם    re:דיחוי באספקת מוצר וסירוב לבטל עסקה
9/1/2019 13:24 מסאלחה קאסם    re:דיחוי באספקת מוצר וסירוב לבטל עסקה
10/1/2019 08:44 המועצה לצרכנות       re:re:דיחוי באספקת מוצר וסירוב לבטל עסקה