| מחבר: | משקפיים מאירוקה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 08/01/2019 |
| שעה: | 15:18:43 |
|
נכנסתי לסניף של אירוקה וראיתי מבצע של 2 זוגות ב300 וגם של 2 זוגות ב400 (משתנה לפי דגמי המשקפיים). לא הזמנתי כי לא היה איתי מרשם עם מספר. חזרתי כעבור שבועיים-שלושה עם מרשם למספר על מנת להזמין. כשהגעתי לסניף שאלתי במפורש האם יש עדיין מבצע של 2 ב300 ונאמר לי על ידי המוכרת שלא. כשהתעקשתי והראתי לה באינטרנט שהיה מבצע כזה היא אמרה שהיא עובדת שם רק חודש ואולי כבר נגמר. השתכנעתי והזמנתי 2 זוגות ב400. מספר ימים אחרי, כשהגעתי לאסוף את המשקפיים המוכנים, לא רק שהמשקפיים (2 הזוגות) לא התאימו לי מבחינת הראות בהם (לא ראיתי בהם ברור) אלא שראיתי מספר לא מבוטל של משקפיים עם מדבקת 2 ב300. כששאלתי את במוכר הוא ציין שבדיוק סידר את החנות ואולי ״פיספסתי״ את דגמי המשקפיים שכן נכללים במחיר של 2 ב300. הוא לא השתכנע גם כשסיפרתי לו ששאלתי את המוכרת במפורש ושהגעתי במיוחד לאירוקה לעשות במחיר הזה של המבצע. אם אכן היה מבצע ונגמר- דיינו, אך הממוצע בפירוש לא נגמר! אלא נאמר לי על ידי המוכרת החדשה שאיי דגמים של 2 ב300 ומסתבר שכן יש. בנוסף, גם כששילמתי 400 על 2 הזוגות כמו במבצע שהשתכנעתי להזמין אירוקה ניסו לגבות ממני 403.5 שח ולא 400 והייתי צריכה להתעקש שיזכו אותי על 3.5 כי גם זה כאמור הטעייה.
האם יש כאן משום הטעייה? |
|
|