חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול הרשמה לקורס
מחבר:רחל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/01/2019
שעה:11:04:32

שלום
אחותי ואני נרשמנו לקורס באומנות. אחותי נרשמה ראשונה לקורס (דרך הטלפון) שחל במועד אוקטובר ולאחר מספר ימים כשביקשה להוסיף גם אותי לקורס נאמר לה מטעם בית הספר שמעביר את הקורס כי לא נשאר מקום והוצע לה להצטרף יחד איתי למועד הבא של הקורס שיחול בנובמבר (אמצע נובמבר לכל המאוחר).
לאחר שנרשמתי גם אני, דרך הטלפון, קיבלנו מייל שבו לא היה ברור תאריך תחילת הקורס. התקשרנו לבדוק ונאמר לנו שיתחיל במועד שנאמר לנו טלפונית - נובמבר.
לאחר אי אלו דברים חיכינו לחודש נובמבר וכשראינו שאנחנו כבר מתקרבים לסוף נובמבר אחותי התקשרה למנהל בית הספר שאמר לה שהקורס יתחיל בדצמבר. לאור כל הארועים ושינויי התאריכים החלטנו כי נרצה לבטל את השתתפותנו בקורס. בשיחה עם המנהל הוא טען כי עלינו לעשות זאת במכתב רשום בלבד. יום אחרי כן הגענו עצמאית אל משרדו בבית הספר והוא סרב לקבל את המכתבים מאיתנו ידנית אלא רק בדואר. לאחר כשבוע המכתב התקבל במשרדם ולאחר שבוע נוסף קיבלנו תשובה שלילית כמובן מבית הספר על ביטול ההרשמה והם היו מוכנים להחזיר רק 50% מהסכום.
יש לציין כי בשיחות איתו הוא טען כי לפי התקנון שלהם אם בקשת הביטול נעשית בפחות מ14 יום לפני מועד הקורס הוא לא יוכל להחזיר לנו את הסכום המלא
לכן עשינו את כלל המאמצים (שיחות טלפוניות והגעה עצמאית עם המכתב) כדי להמנע מהגעה ל14 ימים האלו. לתחושתנו מצדם נעשו כלל המאמצים שכן להגיע ל14 יום כדי שלא יחזירו לנו את הכסף.
מה עלינו לעשות ?
האם עלינו להגיש תביעה בנפרד או ביחד?
אשמח לייעוץ
8/1/2019 11:04 רחל ביטול הרשמה לקורס
9/1/2019 08:41 המועצה לצרכנות    re:ביטול הרשמה לקורס