חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

איסור הכנסת מזון לקולנוע
מחבר:דרור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:07/01/2019
שעה:22:00:13

בביקור ביס פלנט ראשון לציון, לאחר קניית כרטיסים לסרט, קנינו אוכל מרשת "מקדונלדס" הנמצאת בתוך המתחם. לכשרצינו להכנס עם האוכל לבית הקולנוע - נאמר לנו כי אין באפשרותם את הכנסת האוכל כי "הם לא מאפשרים כניסה של מזון חם" והפנו לתיקון החוק.

לאחר עיון בפורום ובשאילתות, אנו מנסים להבין האם מתחם האוכל של יס פלאנט, אשר שוכן במתחם "יס פלאנט" קולנועים, נחשב כאוכל אשר העוסק מוכר במקום, שכן כל מתחם יס פלאנט בבעלותם ותפעולם, ולא רק אולמות הקולנוע.

כל מהותו של המבנה הינו יס פלאנט ובתוכו מושכרים למסעדות במתחם הקולנוע חללים, אך עדיין לא מאפשרים הכנסת מזון ממסעדות אלו לתוך אולם הקולנוע ובכך היא האישיות המשפטית המרוויחה למעשה ממניעת הכנסת מזון ושתיה והיא, על פי התיקון, לא חייבת להיות זו שמוכרת בעצמה במקום, מזון ושתיה.

אשמח לדעת האם יש בטוענה זו הגיון ו/או עבירה של בית העסק על חוק הגנת הצרכן.

תודה מראש.
7/1/2019 22:00 דרור איסור הכנסת מזון לקולנוע
8/1/2019 13:29 המועצה לצרכנות    re:איסור הכנסת מזון לקולנוע