| מחבר: | ליאת (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 03/01/2019 |
| שעה: | 15:39:23 |
|
שלום רב,
מראש מתנצלת על אורך הפניה.. ובכל זאת, אשמח לקבל מענה.
לפני חודש וחצי לערך רכשתי מחברת עצמלה, שני ארונות ומיטת נוער.
תיאמו התקנה של הארונות ליום מסוים ולאחר מס' ימים למיטה.
כשהגיעו להתקין את המיטה, גילנו שגב המיטה שבור. פינינו יום נוסף שבו יגיעו להתקין גב מיטה תקין.
כשהגיע המתקין.. הביא בטעות גב מיטה בצבע שונה... שוב נאלצנו לתאם מועד להתקנה. באותו זמן, שמנו לב גם שהטריקה השקטה בצד אחד של הארון לא עובדת כראוי. נאמר לנו שהבחור שיגיע לטפל במיטה, יטפל גם בארון.
כשהמתקין של המיטה הגיע, נאמר לנו שלא יכול לטפל בארון, מאחר ומדובר בספק שונה. למרות הטירטור הרב,גם זאת קיבלנו בהבנה.. והמתנו שיצרו עימנו קשר לתיאום מתקין לארון.
הנציגה שיצרה איתי קשר, ביקשה לתאם רק בין השעות 9:00 ל- 13:00.
הסברתי לה שאין לי אפשרות לקחת שוב יום חופש לעניין זה וכי לאחר כל ההתנהלות שלהם, שיחרגו מהשעות הללו וישלחו מתקין לאחר השעה 16:00.
המתאמת של הספק שירות של חברת עצמלה, לא הסכימה מאחר ואלו לדבריה השעות היחידות בהם עובדים וניתן בהם לתאם.
בעניין זה, ביקשתי לשוחח עם מנהלת השירות בחברת עצמלה, הסברתי לה את כל השתלשלות העניינים.. זו הסבירה גם כן שלא ניתן לתאם בשעות שונות. סיכמנו בשיחה שביום שנהייה בחופש, ניצור קשר וישתדלו לבוא לקראתנו בתיאום ליום החופש.
בעלי לקח יום חופש ביום ד' 29/12 וביום זה סוכם כי יגיעו אלינו בין השעות 13:00 ל- 17:00 עם התראה של חצי שעה. באופן מפתיע תיאמו לשעות אלה, שכן כאמור נאמר שאין תיאומים בזמנים הללו...
בכל אופן, בעלי נשאר בבית המתין להגעתו של המתקין. מאחר והיינו אמורים לנסוע מחוץ לעיר, כשהגיעה השעה 16:30 ושמתי לב שהבחור לא מתקשר.. התקשרתי בעצמי אל החברה. הנציגה לא ידעה בדיוק מתי מגיע, הבטיחה לברר ולחזור אליי ואכן חזרה.. אך אמרה לי שיגיע אלינו רק בסביבות השעה 18:00 שהתעכב.. בלי להודיע שום דבר מצידם. אם לא הייתי מתקשרת לא היו מודיעים לי...
ביקשתי לדבר ישירות עם המתקין וכשדיברתי איתו ב- 17:45 בערך , אמר שהוא בכלל בדימונה ויוכל להגיע אם ארצה רק יותר מאוחר. עוד אמר שהתקשר בבוקר למפעל ואמר מפורשות שלא יוכל להגיע בחלון הזמן שנאמר לנו. רק שלנו לא הודיעו כלום. אם לא הייתי מתקשרת, לא בטוחה שמישהו היה מעדכן על עיכוב או משהו.. מפני שהיינו אמורים לנסוע, אמרתי לו שלא יגיע.
למחרת..אף אחד לא יצר איתי קשר.. לא לשם התנצלות ולא לשם תיאום. אני זו שהתקשרה בשעה 14:30 בערך וביקשתי לדבר עם המנהלת. הובטח שהיא תיצור קשר. המנהלת התקשרה למחרת, התעקשה שתיאום חדש יוכל להעשות רק בשעות שלהם כלומר 9:00-13:00... ואני שואלת, מעבר לשירות הגרועעעע שקיבלנו, אין פה מקום או אפשרות לחייב אותם להגיע בשעות שנוחות לנו??
לאור זאת שלא הגיעו בתיאום האחרון ובשל כל הטרטורים? לא צריכים לפצות אותנו על אי ההגעה ועל כך שלא הודיעו מיוזמתם?
אשמח לקבל תשובה בעניין.
תודתי נתונה מראש.
|
|
|