חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

זכות לבטל את הוראת הקבע הבנקית כי החברת הסלולר מסרבת לתת לי שירות כבר שנתיים וחצי
מחבר:יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:06/01/2019
שעה:15:35:18

שלום רבב רציתי לדעת עים זה חוקי שאני יבטל את הוראת הקבע הבנקית כי חברת הסלולר פרטנר מסרבת לתת לי שירות כי היה בעבר ויכח עים מנהל במוקד הפלאפון החברה דחפה לי עיסקה מוזרה שאין לי מושג מה ניקנה אך אמרו שקניתי מכשיר בפתח תיקווה ואז ביגלל שביקשתי לברר מדוע רשום אצלם שאני רשום בפתח תיקווה סירבו לתת לי מידע ולמרות שנתתי שם של מנהלת שאמרה שיבוצע בדיקה מעמיקה כולל של מצלמות אבטחה עים לא היית נבטל את עיסקה ונימחק את המידע הלא נכון הזה רצלנו עד היום לא בוצע בדקיה כלל עד היום אז רציתי לדעת עים יש לי את הזכות להפסיק לשלם לחברה הסלולר פרטנר תשלום גם עים לא נותנים לי שירות כלל החסימה נעשתה בניגוד לתנאי הרישיון שלה כי היהו אמורים לקחת מימני הסברים לכול הפעמים שהתקשרתי אך לא לקחו המנהל המוקד שיקר אמר שהלקוח סתם התקשר ללא סיבה מלא פעמים למרות שהיה חשד לרכישה שלר נעשתה על ידי ושהחסרה סתם דחפה לי עיסקה השמח עים תענו לי חשוב לי להודיע לכם מתאריך 22.08.17 עד עכשון אני חסום עד עכשון וגם לקבל שירות בבאר שבע אני לא יכול לקבל שירות כי עבירו את התיק הלקוח שלי למקום שביכלל לא הייתי מעולם ולא גרתי אמרו שאני רשום במרכז השירות בפתח תיקווה כול בעיה או משהו אחר יש ליפנות עליהם אין לי מושג מה קורה פה
6/1/2019 15:35 יקיר זכות לבטל את הוראת הקבע הבנקית כי החברת הסלולר מסרבת לתת לי שירות כבר שנתיים וחצי